IPAK GA NEĆEMO GLEDATI! Nadala DOTUKLA povreda! Moraće da se povuče!

Autor:

Sport

03.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje muči muke sa povredama.

IPAK GA NEĆEMO GLEDATI! Nadala DOTUKLA povreda! Moraće da se povuče!

Foto: Tanjug/AP

Nadal posle eliminacije od Mekdonalda

Španski teniser Rafael Nadal suočava se sa novom povredom leđa, prema navodima portala "Sport.es". Prema tim tvrdnjama, Nadal će morati da pauzira još šest nedelja, što bi značilo će se povući sa turnira u Monte Karlu, Madridu i Barseloni, na kojima je planirao da nastupa. Takođe, postoji mogućnost da propusti i masters u Rimu, što bi mu bio jedini pripremni turnir pred Rolan Garos.

Ovo nije prvi put ove sezone da je Nadal primoran da se povuče sa terena zbog povrede. S obzirom na to da se borio sa različitim zdravstvenim problemima, ova sezona je izuzetno izazovna za španskog tenisera. Nakon što je uspeo da odigra samo jednu egzibiciju protiv Karlosa Alkaraza u Las Vegasu, Nadal je ponovo primoran da se povuče sa teniskog terena.

Foto: www.profimedia.rs

Rafel Nadal


S obzirom na trenutnu situaciju, postavlja se pitanje da li će Nadal biti u mogućnosti da se adekvatno pripremi za Rolan Garos, turnir na kojem je ostvario svoje najveće uspehe. Nadal će sigurno uložiti maksimalne napore kako bi se oporavio i bio spreman za ovaj prestižni turnir.

Ova vest je izazvala veliku zabrinutost među navijačima Rafaela Nadala širom sveta, ali i među teniskim stručnjacima. Mnogi se pitaju da li će Nadal uspeti da se oporavi dovoljno brzo i da li će biti u stanju da pruži najbolje od sebe na Rolan Garosu.

U ovom trenutku, ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se situacija dalje razvijati i da li će Rafael Nadal uspeti da se oporavi i vrati na teniski teren u punom sjaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading