MISLIO SAM DA ĆE NAS UBITI! Hrvat se prisetio anegdote kada je Novak oterao brata s tribina!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivanišević otvorio dušu.

MISLIO SAM DA ĆE NAS UBITI! Hrvat se prisetio anegdote kada je Novak oterao brata s tribina!

Foto: www.profimedia.rs

Hrvatski trener Goran Ivanišević i najbolji teniser sveta Novak Đoković okončali su saradnju posle šest godina, a popularni Zec rado se priseća anegdota kojima je svedočio.

Jedna od njih bila je u Adelejdu, gde je Nole bio možda i najnervozniji ikada. Naime, u januaru 2023. godine, pred povratak na Australijan open nakon deportacije, Srbin je izgubio prvi set i ujedno živce, a danak je platio njegov brat Marko. Tada je Novak sa tribina oterao njega i agente Eduarda i Elenu.

 

 

- Kad je igrao finale sa Kordom, piči sunce, mi ništa ne vidimo. Ludilo na terenu jer Korda igra neverovatno. Dobija set, drugi set je li-la, Korda bolji, a senke... Ludilo! Bio je na metar od nas i pita šta ne valja. Govorim ja, pa Čarli, a pošto mu je tu bio i brat Marko, pita ga: Mare, reci šta ne valja? Gleda ga tri sekunde i kaže: Pronađi unutrašnji mir u sebi. Ja sam po podu, mislio sam koga će prvo ubiti, mene, Mareta ili Čarlija. Prođe pet minuta i promeni tok meča i dobije ga - rekao je Goran Ivanišević za Sport klub.

Foto: Tanjug/AP

Ivanišević

Ipak, u maniru velikog šampiona, Đoković je brzo shvatio da je prenaglio.

- Želim da se zahvalim mom timu što me trpe, tolerišu i u dobrim i lošim vremenima, siguran sam da danas nije bilo lako biti sa mnom, ali cenim. Moj brat Marko je tu, nije često sa mnom na mečevima, hvala ti i volim te - pričao je tada Nole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading