NIVES TEŠI IVANIŠEVIĆA! Evo ko je izabranica bivšeg Noletovog trenera: Kažu da je NAJLEPŠA HRVATICA!

Autor: M. M.

Sport

03.04.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosudite sami.

NIVES TEŠI IVANIŠEVIĆA! Evo ko je izabranica bivšeg Noletovog trenera: Kažu da je NAJLEPŠA HRVATICA!

Foto: Instagram

Nives

Gorana Ivaniševića, proslavljenog hrvatskog tenisera, a sada trenera, koji je nedavno okončao saradnju s Novakom Đokovićem, ima ko da uteši.

Naime, on je trenutno u ljubavi sa svojom drugom suprugom Nives koja važi za jednu od najlepših Hrvatica. Za njihovu romansu saznalo se u drugoj polovini 2016. godine, a Nives je po struci diplomirani ekonomista, ali se bavi i poslom radio voditeljke. Osim toga oprobala se i u glumi, dok je publika pamti po ulogama u nekoliko serija, kao i po kvizu "Leteći start.

 

 

Goran i Nives su izgovorili sudbonosno "da" 2017. u velikoj tajnosti posle godinu dana veze. A, svega tri meseca nakon svadbene ceremonije, otkrili su da čekaju prinovu. Sin Oliver stigao je na svet 2018. godine. Za njih se veruje da su jedan od najlepših hrvatskih javnih parova za koji se nikad nisu vezivali nikakvi skandali.

 

 

Ipak, Goranov prvi brak protekao je burno i sa velikom pažnjom javnosti i medija. U centru pažnje bila je manekenka Tatjana Dragović s kojom se rastao nakon 17 godina veze. Brakorazvodna parnica izazvala je toliku pomamu da je Ivanišević bio prinuđen da se tim povodom oglasi otvorenim pismom i iznese teške optužbe na račun svoje bivše drage.

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović, prim. aut) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi - napisao je gnevni Ivanišević. 

Tatjana, koji je Goranu rodila ćerku Amber i sina Emanuela, sada je u ljubavi sa hrvatskim manekenom i muzičarem Vlahom Arbulićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading