MARIJAN VAJDA NOVI TRENER NOVAKA ĐOKOVIĆA? Kakva bi to teniska BOMBA bila!

Autor:

Sport

03.04.2024

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovak nema posao, Srbin nema svoju desnu ruku u boksu, a nekada su zajedno harali, pa zašto se ne bi pomirili.

MARIJAN VAJDA NOVI TRENER NOVAKA ĐOKOVIĆA? Kakva bi to teniska BOMBA bila!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Marijan Vajda

Novak Đoković i Marijan Vajda ponovo zajedno! Ovakav naslov vesti sigurno bi svaki Noletov navijač voleo da pročita. Srbin i Slovak harali su zajedno tenisom duže od decenije, naš as je pod Vajdinim nadzorom dostigao najveće visine, a onda su se rastali. Ne jednom, već dva puta. I nastavio je Novak da gazi.

Međutim, Đokoviću trenutno ne ide, ostaoje bez trenera posle razlaza sa Goranom Ivaniševićem, a već jednom je doživeo trenutak "kad je teško Vajda", pa zašto ne bi opet. Pritom je Slovak bez posla od jesenas posle raskida kratke saradnje sa sunarodnikom Aleksom Molčanom.

Podsetimo, Đoković je radio sa Vajdom praktično od svojih prvih profesionalnih dana, pa sve do 2017. kada su se rastali prvi put. Prošao je Novak operaciju lakta, ali je proigrao kako ume tek povratkom Slovaka marta 2018. Nažalost, mišljenja su im se razišla početkom 2022. a sve je obelodanjeno marta te godine. 

A evo šta su sve zajedno odvojili - Devet puta Australijan open, dva puta Rolan Garos, šest puta Vimbldon, tri puta US open, pet puta Završni masters, 37 masters titula, Dejvis Kup i bronzu na Olimpijskim igrama! Malo li je da se razmišlja o ponovnom okupljanju.

Foto: Starsport

Đoković i Zimonjić

I sve je ovo samo još uvek velika teorija, ali je Novak nebrojeno puta dokazao da je nemoguće i te kako ostvarivo. Imajući u vidu njihovu istoriju, ne bi bilo nemoguće da Đoković samo okrene Marijanov broj, da se vide na kafi i da ponovo otpočnu saradnju. Da li će se to možda desiti, da li mu je Vajda uopšte prošao kroz glavu kao opcija za novog trenera zna samo najbolji teniser sveta. Imajući u vidu šta su sve zajedno postigli odgovor bi mogao glasiti "da". Do tada, Novak trenira sa Nenadom Zimonjićem, čiji status je nedefinisan, i čeka početak mastersa u Monte Karlu. A drugih spekulacija je puno, od Janka Tipsarevića, preko brojnih teniskih legendi, pa čak se spominje mogućnost da Novaka trenira neka dama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading