NEVEROVATNO: Bivši superligaš napravio grešku koja ga je koštala bodova!

Autor:

Sport

05.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko bi rekao da to može da se desi klubu o ovom stepenu takmičenja..

NEVEROVATNO: Bivši superligaš napravio grešku koja ga je koštala bodova!

Foto: GFK Sloboda Užice

Prvenstvo Prve lige Srbije polako ulazi u finiš, barem što se tiče regularnog dela, nakon toga se šampionat deli na dve grupe, jednu će činiti timovi koji će se boriti za viši rang, dok će druga biti sa ekipama koje se bore za opstanak.

Republika

Trenutno su na poslednje četiri pozicije u ligi RFK Novi Sad, Radnički Novi Beograd, GFK Sloboda (Užice) i Mladost GAT. Proteklog vikenda odigrani su mečevi 27. kola, i upravo je tada odigran duel između dva tima koji se bore za opstanak u ligi.

Radnički sa Novog Beograda ugostio je sastav Slobode (Užice), na tom susretu nakon 90 minuta igre pobedu su minimalnim rezultatom odneli gosti. Meč je rešen pogotkom Vladimira Silađija koji je na isteku 29. minuta pogodio za vođstvo, što se na kraju ispostavilo dovoljnim za ceo plen, međutim danas je ovaj meč dobio drugačiji epilog.

Direktor takmičenja Prve lige Srbije, Aleksandar Pivić obavestio je danas učesnike tog meča da će isti biti registrovan rezultatom 3:0 u korist ekipe sa Novog Beograda. 

Republika

Foto: FK Radnički Novi Beograd

Bodovi idu Radničkom

U objašnjenu ove odluke stoji da su gosti napravili grešku kod odabira broja igrača. Celu utakmicu na terenu proveo je igrač sa brojem 26, koji uopšte nije bio u protokolu, barem ne pod tim brojem. Kako se može nezvanično čuti iz Užica, fudbaler je greškom obukao dres sa tim brojem, ali je taj previd tek sada uviđen, pa je kasno za bilo kakve izmene.

Sloboda je sada "kratka" za osam bodova od prvo tima koji se nalazi iznad zone ispadanja, da se nije desio ovaj previd, zaostatak za sigurnom zonom bi bio pet bodova, međutim sada je sve to iza njih. Sav fokus ide na osvajanje što više bodova kako u regularnom delu, tako iu plej-autu, u kojem će se ekipa sigurno naći.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading