DERBI SEZONE U PRVOJ KUTINI: Pobednik ovog duela će biti u odličnoj poziciji da stigne do šampionskog pehara! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisu 90 minuta odluke, ali su ovo 90 jako bitnih minuta.

DERBI SEZONE U PRVOJ KUTINI: Pobednik ovog duela će biti u odličnoj poziciji da stigne do šampionskog pehara! (VIDEO)

Foto: FK Planinac 1933

U okviru 17. Prve Niške lige igra se derbi prvenstva, ekipa Planinca 1933 iz Prve Kutine ugostiće sastav Proletera iz Donje Vrežine, utakmica se igra u nedelju, 7. aprila sa početkom od 16 časova.

Republika

Tim iz Prve Kutine igra svoju četvrtu sezonu u trenutnom rangu, u prethodne tri godine uglavnom se ekipa nalazila u donjem delu tabele, ali je sada situacija totalno drugačija. Sastav Planinca se u aktuelnom prvenstvu bori za najviši plasman, trenutno se klub nalazi na drugoj poziciji sa dva boda zaostatka za liderom.

Planinac je prošle nedelje zabeležio poraz na gostovanju Slogi iz Malče, pa je morao da se pomiri sa prepuštanjem prve pozicije, međutim zaostatak je samo dva boda, pa će se do kraja prvenstva voditi velika bitka za šampionski pehar. Upravo će u nedelju imati priliku da se pred svojim navijačima vrati na čelo tabele, ali za to će mu biti potrebna pobeda nad Proleterom iz Donje Vrežine, trenutnim liderom.

 

 

Tim iz Donje Vrežine se u poslednje dve sezone nalazi u samom vrhu tabele, prošle godine je bio vicešampion, a ove je spreman da se "pobije" za prvo mesto i da se izbori za plasman u Zonu Centar. Proleter je jedini klub u ligi koji i dalje ne zna za poraz, sa učinkom od 13 trijumfa i tri remija ekipa se nalazi na prvom mestu na tabeli.

Na osam ligaških gostovanja igrači Proletera upisali su sedam trijumfa i samo jedan remi, pa će na gostovanju u Prvoj Kutini hteti sigurno da nastave taj niz, ali će ovoga puta nasuprot sebe imati ekipu koja je na maksimalnom učinku na domaćem terenu.

Prvi duel ova dva tima bio je jako zanimljiv, završen je rezultatom 4:4.

Planinac 1933 (Prva Kutina) - Proleter (Donja Vrežina)

Nedelja, 7. april od 16 časova

Teren u Prvoj Kutini

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading