PREMINUO MUŠKARAC KOJI JE JUČE UBIO ŽENU: Pucao u nju, pa popio sonu kiselinu!

Autor:

Svet

06.04.2024

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je juče rekao policajcima da je popio sonu kiselinu, te je prvo odvezen na lekarski pregled.

PREMINUO MUŠKARAC KOJI JE JUČE UBIO ŽENU: Pucao u nju, pa popio sonu kiselinu!

Foto: Profimedia

Muškarac koji je juče na području Maksimira u Zagrebu usmrtio ženu hicima iz vatrenog oružja u jutarnjim je satima preminuo u bolnici, potvrdio je Ministar Davor Božinović, a prenosi Jutarnji list.

Podsetimo, muž je u stanu ubio suprugu. Začuo se ženski vrisak, a na lice mesta ubrzo su došli specijalci i hitna, ceo taj kvart bio je blokiran, a policija nije propuštala vozila ni pešake.

Otkriveno je da je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja koji je teško povredio ženu koja je preminula u bolnici. Istraga će da utvrdi pojedinosti ovog događaja. On je juče uhapšen na licu mesta.

Kako je Jutarnji list juče pisao, muškarac je u jednom trenutku policajcima rekao da je "popio sonu kiselinu" pa stoga kriminalističko istraga nad osumnjičenim nije moglo odmah započeti već je isti odvezen na lekarski pregled u bolnicu kako bi se videlo da li je ta tvrdnja tačna. Na kraju je ispalo da nije lagao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading