MUŠKARAC UPUCAO ŽENU, SIN SVE GLEDAO I DOZIVAO U POMOĆ: Neviđeni horor!

Autor:

Svet

05.04.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da deca pate i svedočimo tragedijama, rekla je susetkinja ovog čoveka.

MUŠKARAC UPUCAO ŽENU, SIN SVE GLEDAO I DOZIVAO U POMOĆ: Neviđeni horor!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

U Zagrebu je jutros došlo do pucnjave, kada je muškarac upucao ženu, koja je potom u bolnici preminula. Napadač je uhvaćen tokom policijske intervencije.

Kako pišu hrvatski mediji, na Maksimiru se začuo ženski vrisak, a na lice mesta su ubrzo došli specijalci i hitna.

- Komšinica mi je rekla da je jutros, dok je otvarala prozore da vidi odakle dopire buka, videla mladića totalno usplahirenog kako doziva upomoć i moli ljude da se zove odmah policija. Posle sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da deca pate i svedočimo tragedijama - rekla je komšinica koja stanuje prekoputa u ulici "Jutarnjem listu".

U toku je policijski uviđaj na mestu događaja kako bi se utvrdile sve okolnosti nakon kojih će biti poznato hoće li muškarca teretiti za pokušaj ubistva ili za neku drugu blažu kvalifikaciju dela. Takođe, oružje iz kojeg je pucano nije poznato je li bilo legalno ili nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading