PAPARAZZO REPUBLIKE IZ MONTE KARLA! Uslikali smo Novaka Đokovića u neobičnom činu: Utoplio koleginicu (FOTO)

Autor:

Sport

07.04.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klasa i van terena.

PAPARAZZO REPUBLIKE IZ MONTE KARLA! Uslikali smo Novaka Đokovića u neobičnom činu: Utoplio koleginicu (FOTO)

Foto: Republika.rs

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Monte Karlu gde se sprema za prvi turnir na šljaci ove sezone. Iako još uvek nije uspeo da osvoji nijedno takmičenje ove godine, svi smo optimistični i nadamo se da će treći put biti sreća za osvajanje prvog pehara.

Novak je danas davao intervju iz Monaka, ali pre nego što je započeo sa pričom o turniru, napravio je pravi džentlmenski potez. Tokom intervjua za "Eurosport", bivša francuska teniserka Aliz Lim je nosila Novakovu jaknu kako ne bi "nazebla". Aliz je objasnila da je bila srećna što je u društvu Novaka, koji je pokazao svoje džentlmensko ponašanje, ističući da je u Monte Karlu hladno uprkos uobičajenom mišljenju da je toplo.

Republika

Foto: Republika.rs

Novak Đoković u Monaku

 

Nakon toga, Novak je izjavio:

- Rolan Garos je jedan od najvećih turnira u našem sportu i moj najveći cilj na šljaci. Ne menja se to ni ove godine, nadam se da ću u Parizu igrati najbolje. Nadam se da mogu da iznenadim sebe i da već u Monte Karlu igram dobro, pošto mi je ovde druga kuća. Deca su mi rođena ovde, klub u Monte Karlu je sjajan, ali nisam imao dobre rezultate u prethodnim godinama. Jedan sam od igrača kome je potrebno više vremena da se priviknem na šljaku.

Potom se osvrnuo i na to što je u Monaku sa njim Nenad Zimonjić.

- Poznajemo se veoma dobro, više od 20 godina, bio mi je kao stariji brat, mentor, prijatelj, neko ko mi je uvek pomagao kao osoba i kao igrač. Kada sam se razišao sa Goranom pričao sam sa Nenadom u Beogradu, došao je na teren, uživali smo u saradnji na terenu. Prihvatio je poziv da dođe sa mnom ovde. Trudimo se da iskoristimo što više. Ne vežbamo toliko na servis-volej igri, daje mi neke savete za pozicioniranje na mreži, možda nisam najbolji u tome, jer ne igram previše mečeva u dublovima. To pomaže za servis, volej, a Ziki je bio toliko dugo najbolji u dublu, zna kroz šta sve prolazimo, uz to smo prijatelji. Uživam u tome, videćemo gde će nas odvesti - zaključio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading