NAŠU PEVAČICU OTAC KRVNIČKI TUKAO, PA JE OŠIŠAO NA ĆELAVO: Nakon što je POBEGLA od kuće, saznala je za PORODIČNU TRAGEDIJU!

Autor:

Zabava

09.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ristić svojevremeno je ispričala detalje njene porodične tragedije!

NAŠU PEVAČICU OTAC KRVNIČKI TUKAO, PA JE OŠIŠAO NA ĆELAVO: Nakon što je POBEGLA od kuće, saznala je za PORODIČNU TRAGEDIJU!

Foto: youtube.com/NikadnijekasnoOfficial

Slavica Ristić, nekadašnja učesnica takmičenja "Nikad nije kasno", podelila je sa javnošću svoju tešku životnu priču koja je obeležila njen put do uspeha. Sa jakim emotivnim nabojem, Slavica je istakla kako je njeno detinjstvo bilo obeleženo teškim izazovima i protivljenjem njenog oca prema njenom pevačkom talentu.

U ranom detinjstvu, Slavica je doživela snažan otpor od strane oca koji je bio protiv njenog pevačkog puta. On je aktivno sprečavao njen napredak, čak je i fizički kažnjavao i sputavao njene ambicije. Ova traumatična iskustva ostavila su dubok trag u Slavičinom životu, ali nisu uspela da slome njenu odlučnost.

Foto: youtube.com/NikadnijekasnoOfficial

Slavica Ristić

 

"Moj tata je u to vreme radio kao harmonikaš i znao je šta znači biti pevačica. To jest, na kakvom glasu su pevačice. Svim silama se borio i branio mi da pevam, čak me je i tukao i zaključavao. Kada sam imala 16 godina ošišao mi je kosu s glave da ne bih mogla da pevam", ispričala je Slavica koja se proslavila u takmičenju "Nikad nije kasno" i nastavila:


U želji da ostvari svoje snove, Slavica je donela hrabru odluku da napusti dom i započne samostalni život. Sa samo 16 godina, otišla je u Prištinu gde je pronašla posao peračice čaša. Ipak, njena strast prema muzici nije jenjavala, te je uspela da pronađe priliku da pokaže svoj talenat u lokalnom restoranu.

"Jedno veče sam samo odlučila da se spakujem i odem iz kuće. Otišla sam u Prištinu i zaposlila se kao perač čaša. Molila sam gazdu restorana da me pusti da otpevam barem jednu ili dve pesme i tako je krenulo. Konačno sam postala pevačica", prisetila se ona, a ubrzo nakon toga se udala.

Foto: youtube.com/NikadnijekasnoOfficial

Slavica Ristić

 

Iako je uspela da ostvari svoj san o pevačkoj karijeri, Slavica se suočila sa sličnim izazovima i u braku. Suprotno očekivanjima, nije dobila podršku od svog supruga i svekra, što je predstavljalo dodatnu prepreku na njenom putu ka uspehu.

Nakon trideset godina posvećenih muzici, Slavica je konačno ostvarila svoj san kada je stala na scenu emisije "Nikad nije kasno". Ovo iskustvo joj je bilo izuzetno značajno, te je istakla da je zahvalna Bogu što je doživela ovaj trenutak, naglašavajući da bi umrla srećna čak i da se to dogodilo odmah nakon nastupa.

Nakon gubitka oca, Slavica je doživela još jedan težak udarac - preranu smrt svoje sestre. Ovaj niz porodičnih tragedija naveli su je da napravi kratku pauzu, ali istovremeno je odlučna da nastavi da radi ono što voli i najbolje ume - pevanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading