MARIJA ŠERIFOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Pojavio se PRAVI SNIMAK, reči koje je izgovorila KIDAJU DUŠU, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović održala govor na koncertu, a reči koje je izgovorila kidaju dušu!

MARIJA ŠERIFOVIĆ HITNO PREKINULA KONCERT! Pojavio se PRAVI SNIMAK, reči koje je izgovorila KIDAJU DUŠU, sve isplivalo na videlo! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Marija Šerifović nastavlja sa uspešnom turnejom "Dolazi ljubav", a nedavno je oduševila publiku u Podgorici. Koncert je bio ispunjen emocijama, a jedan od najdirljivijih trenutaka bio je kada je Marija održala emotivan govor pred prisutnim posetiocima.

 

 


Tokom nastupa, Marija je zastala kako bi uputila iskrene reči publici. Izrazila je svoje mišljenje o današnjem vremenu i pozvala prisutne da budu dobri ljudi.

 

 

Foto: tiktok.com/printscreen

Marija Šerifović

 

- Vreme u kojem živimo je stvarno je*eno i neverovatno odvratno. Probajte da budete neki dobri ljudi, neka dobra devojka, neki dobar momak, komšija, šef, zato što je ovaj život samo jedan. Sve će ovo jako brzo proći i bolje da vas pamte po dobrom, nego kao neko smeće. Ja se trudim da iz dana u dan budem i što bolji prijatelj, i što bolja nekakva šefica, i što bolja ćerka, sad i što bolja majka... - rekla je Marija, čime je izazvala snažne emocije kod prisutnih.

Njen iskreni govor izazvao je glasne ovacije publike, a pevačica je jedva suzdržala emocije pred svima.

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 


Ovaj događaj je samo jedan u nizu dokaza o emotivnoj povezanosti Marije Šerifović sa svojom publikom, kao i o njenoj iskrenoj želji da prenese pozitivne poruke kroz svoju muziku i javne nastupe. Očigledno je da je njen uticaj daleko veći od same muzike koju izvodi, te da uspeva da dodirne srca ljudi na mnogo dubljem nivou.

Marija Šerifović ostaje jedan od najznačajnijih i najvoljenijih muzičkih talenata na Balkanu. Njen koncert u Podgorici još jednom je potvrdio njenu izuzetnu emotivnu vezu sa publikom, kao i sposobnost da prenese snažne poruke kroz svoje javne nastupe. Nema sumnje da će "Dolazi ljubav" turneja nastaviti da osvaja srca širom regiona, a Marija će i dalje ostati uzor mnogima svojom iskrenošću i autentičnošću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading