ŠOK TRANSFORMACIJA! Boki 13 više ne liči na sebe, evo kako izgleda nakon puštanja na slobodu!

Autor:

Zabava

07.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove šok fotke Bokija 13 iznenadile javnost!

ŠOK TRANSFORMACIJA! Boki 13 više ne liči na sebe, evo kako izgleda nakon puštanja na slobodu!

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Nakon što je Apelacioni sud doneo odluku da se Bojanu Jovanovskom ukida presuda za krivično delo prevare, poznatiji kao Boki 13 je zvanično oslobođen svih optužbi, uključujući pranje novca i nezakonito pribavljanje imovinske koristi. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, a sam Boki 13 je iskoristio priliku da se transformiše i pokaže javnosti svoj novi izgled.

Po ukidanju presude, Bojan Jovanovski je odlučio da se potpuno transformiše. Promenio je boju kose, vidno smršao, a novac je uložio i u obnovu svog garderobera, noseći komade vredne nekoliko stotina evra. Njegova transformacija je izazvala brojne komentare na društvenim mrežama, a javnost je bila iznenađena njegovom promenom.

Presuda "Međunarodne unije" kojom je Boki 13 bio optužen i osuđen, sada je ukinuta, što znači da su mu sva krivična dela, poput pranja novca i nezakonitog pribavljanja imovinske koristi, skinuta sa tereta. Ova vest je dočekana sa velikim interesovanjem javnosti, koja je pratila celokupan slučaj i razvoj događaja.


Oslobođenje od svih optužbi izazvalo je različite reakcije javnosti. Dok su neki podržali ovu odluku Apelacionog suda, drugi su izrazili nezadovoljstvo. Ipak, transformacija Bokija 13 je privukla dosta pažnje i komentara, te je njegov novi izgled postao glavna tema diskusija na društvenim mrežama.

Oslobođenje od svih optužbi predstavlja novi početak za Bokija 13, koji je odlučio da se transformiše i započne novu fazu u svom životu. Njegova priča je izazvala veliku pažnju javnosti i ostaje da se vidi kako će se dalje odvijati situacija nakon ove odluke Apelacionog suda.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading