VELIKA INTIMA NAŠE PEVAČICE OTKRIVENA: Progovorila PRVI PUT o usvajanju dece, reči koje je izustila teraju suze na oči!

Autor:

Zabava

12.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Pavić otvorila dušu!

VELIKA INTIMA NAŠE PEVAČICE OTKRIVENA: Progovorila PRVI PUT o usvajanju dece, reči koje je izustila teraju suze na oči!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorana Pavić je u jednoj nedavnoj emisiji otvorila dušu i govorila o svom detinjstvu i odrastanju. Kroz emotivne reči, pevačica je iznela detalje o svojim roditeljima i o rođenoj sestri, koja živi u inostranstvu. Iz njenih reči moglo se osetiti kako je odrastala uz podršku porodice, ali i kako je bila suočena sa rastancima koji su joj teško padali.

Zorana je istakla da je prošla kroz mnoge teškoće u životu, ali je istovremeno naglasila da je njena borba za bolje sutra bila nepokolebljiva. Govoreći o svojim ljubavima i greškama, otkrila je da su rastanci bili deo njenog života, ali i da je naučila da se nosi sa njima na svoj način.

Republika

Foto: Republika

Zorana Pavić

 

- Što se tiče usvajanja, sem što to nije jednostavna priča tu mora da postoji dva roditelja. Mislim da je Sergej Ćetković to uradio i svaka mu čast, ja mislim, da, da, čak mislim i dvoje dece ajde da ne govorim ne proverene informacije i svaka čast - izjavila je Zorana.

- Recimo da mi je suđen bio do sad taj neki stabilan muškarac, ne u smislu da mi je on nego jednostavno roditelja dva su potrebna u porodici, sem što su to i uslovi, znaš šta sve tamo treba da se prođe da bi sve to. Da sam ja bih to svom tom stabilnom predložila, izjavila je pevačica za Kurir.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Zorana Pavić

 

Pevačica je otvoreno pričala o svojim izazovima u ljubavi, ističući da su obe njene velike ljubavi nekako veštački presečene. Naglašavajući da joj rastanci svih vrsta jako teško padaju, ali da je život negde i satkan od rastanaka, Zorana je pokazala svoju emotivnu stranu i hrabro delila intimne detalje sa publikom.

Zorana Pavić je kroz iskrene odgovore na sva pitanja voditelja pokazala svoju ranjivu stranu, ali i snagu da se nosi sa životnim izazovima. Njena otvorenost i iskrenost su dirnule mnoge, a emisija je pružila uvid u njenu emotivnu dubinu i snagu kojom se suočava sa životnim preprekama.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading