DRAGANA NABACIVALI DRUGOJ DEVOJCI PRED JOVANOM: Jeremićeva odmah REAGOVALA!

Autor:

Zabava

12.04.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka otkrila da je ona pozvala Dragana na prvi sastanak!

DRAGANA NABACIVALI DRUGOJ DEVOJCI PRED JOVANOM: Jeremićeva odmah REAGOVALA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana i Dragan

Popularna voditeljka Jovana Jeremić danas je posvetila dirljive objave svom dečku, biznismenu Draganu Stankoviću, a potom otkrila kako je protekao njihov prvi dejt.

- Primetila sam ga kod Vučka na rođendanu. Došao je, pozdravio se sa mnom, imao je sto pored mog. Sve vreme je gledao u mene. U svoju čašu i mene. On je meni time poslao poruku da njega ne zanima nijedna druga žena osim mene. Da mi je prišao odmah ne bi mi bio zanimljiv. Nepredvidiva sam, nije znao moj temperament. Zbog Dragana sam ostavila dečka. On je Lav u horoskopu kao moj prvi suprug. Sjajno se slažemo. Muškarac mora da bude naličje žene. On je glava, a žena vrat - rekla je Jovana, pa otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje, kao i to da je ona Dragana pozvala na prvi dejt: 

Republika

Foto: e-stock

Dragan i Jovana

- Vučićević je nabacivao njega nekoj drugoj devojci, a ja sam pitala Vučka kada je Dragan rođen. On je rekao 4. avgust, ja sam rekla: "To je sasvim dovoljno za prvi dejt". Ja sam pitala Dragana: "Je l' ste spremni da večeras idemo u restoran". Nisam se dvoumila. Rekao mi je: "Ne mogu večeras, ali mogu u četvrtak". Pomislim u sebi, nije naseo na moju prvu, hoće on da vodi igru". Svidelo mi se to. Otišli smo u restoran, jedan, drugi, treći put. Nije lako odlučiti da uđeš u vezu sa mnom. Jer, znao je da je to odgovornost. Ja sam megazvezda u mom poslu. Trebalo mu je tri sastanka da to prelomi. Baš je bio muškarac. Htela sam da to bude tajna dok ne utvrdimo vezu, ali se pojavio snimak sa venčanja njegovog sina i priznali smo.

Jeremićeva sa Stankovićem gradi vilu, a prokomentarisala je i skupoceni sat na svojoj ruci za koji su mnogi mislili da je u pitanju Draganov poklon.

- Vila se završava. "Roleks" je od drugarice, ne od Dragana. On će imati priliku da se dokaže.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sinovi Dragana Stankovića

Voditeljka je nedavno objavila fotografiju sa njegovim sinovima, koji su je sjajno prihvatili.

- Prihvatili su me sjajno, kao člana porodice i najboljeg prijatelja. Nisam im maćeha, slično smo godište, svi se družimo - istakla je Jovana za "Informer TV".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading