JOVANA JEREMIĆ OKUPILA DRAGANOVE SINOVE, PA IM UPUTILA EMOTIVNU PORUKU: Osvanula porodična fotografija, voditeljki jedan detalj posebno zapao za oko!

Autor:

Zabava

10.04.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić se javno zahvalila Draganovim sinovima, pa izjavila ljubav svom novom izabraniku.

JOVANA JEREMIĆ OKUPILA DRAGANOVE SINOVE, PA IM UPUTILA EMOTIVNU PORUKU: Osvanula porodična fotografija, voditeljki jedan detalj posebno zapao za oko!

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je njen dečko, uspešni biznismen Dragan Stanković, kupio plac van Beograda, kao i da će na njemu izgraditi vilu, koja će nositi njeno ime. Beograda, gde će izgraditi vilu koja nosi ime njegove izabranice - "Vila Jovana". U okviru ove luksuzne nekretnine, planirano je da voditeljka ima bazen, voćnjak i predivan pogled na reku. Jovana je izjavila da je presrećna zbog ovog gesta i da joj znači mnogo što joj partner poklanja ovakav vid pažnje i ljubavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

 

Jovana je sada podelila fotografiju sa Draganom i njegovim sinovima, kojima se javno zahvalila na podršci, koju joj pružaju svakodnevno. Takođe se obratila svom izabraniku Draganu, izjavila mu ljubav, pa pokazala koliko uživaju u zajedničkom životu:

- Da mi je neki rekao da će moja životna priča imati ovakve ljude u svojoj fabuli, ne bih verovala. Moja porodica. Fali još Lea, ali ona je kod bakice Olge. Elem, ne može jedna majka sve da rodi, ali Bog može ljude sa istom dušom da spoji i veže. Kada volite osobu sa kojom ste, onda volite sve što je njegovo i sve što on jeste i predstavlja. Mihajlo i Miloš, moje velike podrške, moja dva iskrena i velika prijateja. Hvala ti, Dragane, na svemu što si uneo u moj život. Lekovito je. Volim te, ljubavi. P. S. Počeli smi da licimo jedno na drugo. Tvoja ljubav, kraljica tvog srca i tvoja lavica J.J.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading