ZAVIRITE U VILU "JOVANA" Jeremićeva pokazala luks dom koji je dobila od dečka biznismena - pogled vredi MILION DOLARA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.04.2024

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka uživa van Beograda u vili koja nosi njeno ime!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je njen dečko, uspešni biznismen Dragan Stanković, kupio plac van Beograda, kao i da će na njemu izgraditi vilu, koja će nositi njeno ime. Beograda, gde će izgraditi vilu koja nosi ime njegove izabranice - "Vila Jovana". U okviru ove luksuzne nekretnine, planirano je da voditeljka ima bazen, voćnjak i predivan pogled na reku. Jovana je izjavila da je presrećna zbog ovog gesta i da joj znači mnogo što joj partner poklanja ovakav vid pažnje i ljubavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Pogled sa vile "Jovana"

Jeremićeva je danas objavila snimak iz vile, gde su radovi u toku. Jeremićeva je vežbala na terasi, u uskim helankama i topu, a ispred nje se mogao videti bazen, kao i predivan pogled koji se pruža sa imanja.

Inače, iako uživa u velikoj ljubavi sa Draganom, Jovana je nedavno istakla da ne planira da stane na "ludi kamen".

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana i Dragan uživaju u ljubavi

- Dragan i ja zajedno prevazilazimo sve poteškoće. Mi smo bukvalno lice i naličje istog novčića, isti smo. I onda stvarno kada nađeš tu idealnu polovinu, ja sam toliko zahvalna gospodu Bogu na svim stvarima što mi je dao, toliko me je blagosiljao, toliko mi je dao darova u životu. Ogromnu karijeru, dete koje je prepametno, preslatko. Dva muža, pošto je meni Dragan faktički vanbračni partner, znači dva muža, dve svekrve. Kada sa 33 godine doživiš da si se ostvario na svim poljima, to je blagoslov - navela je Jovana koja još uvek ne razmišlja o udaji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Peca

10.04.2024 13:56

Ispsde ti bolja macka od Soraje .