TONI VEĆ DESET GODINA ŽIVI SA LJUBAVNICOM: Imao paralelnu vezu, Dragana Mirković krije NAJMRAČNIJU TAJNU o braku sa Bijelićem!

Autor:

Zabava

08.04.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić je otkrila kompletnu istinu o braku Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

TONI VEĆ DESET GODINA ŽIVI SA LJUBAVNICOM: Imao paralelnu vezu, Dragana Mirković krije NAJMRAČNIJU TAJNU o braku sa Bijelićem!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nebojša Mandić

Pevačica Dragana Mirković šokirala je javnost da se nakon više od dve decenije uspešnog braka sa Tonijem Bijelić razvodi.

Popularna voditeljka, Jovana Jeremić, otkrila je šta zna o njihovom braku, pa priznala da je Dragana godinama trpela Tonijevo neverstvo i trudila se da sačuva brak, uprkos prevarama:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Dragana i Toni nisu tri godine bili u lažnom braku, nego 10. Cela javnost, svi novinari, apsolutno svi su znali da je on nekorektan prema njoj, samo što se ćutalo o tome jer je Dragana velika zvezda. Kada se tako nešto dogodi, nemaš zašto da ostaješ u tom braku. Svi su znali kako se Toni ponaša kada nije sa Draganom Mirković, a znala je i ona, to je njena tragedija. Znala je da joj je Toni neveran, samo je ćutala i trpela. Ona voli da izigrava žrtvu, a ja ne volim ljude koji izigravaju žrtvu u medijima. Treba da bude superheroina. Volim je, ali izgleda da ništa nije naučila iz njene prve veze sa Bašanovićem. I on ju je povredio, a Toni je drugi. Dragana svesno ide i trasira put žrtve i izneverene, povređene žene.  Voli da igra tu ulogu, a to je pogrešno. Dokle god igra tu ulogu neće biti srećna. Da li treba i treći da je povredi da bi se opametila? Sve je jako dobro znala, samo što je trpela misleći da će uspeti da spase brak. Nema tu spasenja ako te 10 godina vara. Ako to trpiš ti si mučenica, a ne žena koja je vredna poštovanja. Žena kada vidi da je muškarac vara - odlazi - prokomentarisala je Jovana Jeremić za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
mirkov

08.04.2024 21:13

Zasto ova Jeremicka nije na lecenju? Ni ispodprosecnije pameti ni veceg kompleksa superiornosti. Klovn i sprdnja.

Odgovori 88 8
Anka ilic

08.04.2024 21:20

@mirkov - Cuvaj ti tvog čičicu.

Odgovori 38 5
Nenad

09.04.2024 14:10

@mirkov - Mirkov Ona je za tebe genije, ti si taj koji pati od kompleksa nize vrednosti i zato na lecenje, dok nije kasno.

Odgovori 9 21
sendzi

08.04.2024 21:53

Mnogo si polecela, mnogo si se hvalila, imala si bogastvo ali iskrenu ljubav od Tonija pa i nijesi gospodjo Dragana. Vise si sa njim zivjela nasilno nego voljom, htjela si da dokazes koleginicama kako si srecnija od njih, kako imas bogastvo i supruga sa kojim uzivas. E pa Dragana nijesi ti lagala godinama nas, nego i samu sebe. A sto se tice meni ja ti ipak zelim svu srecu i tvojoj djeci.

Odgovori 26 38