ŠOK DETALJI RAZVODA DRAGANE I TONIJA: Pevačica progovorila o njegovoj LJUBAVNICI, evo gde se ona NALAZI i šta se dešava sa njima!

Autor:

Zabava

08.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica progovorila o razvodu Dragane Mirković i Tonija Bijelića.

ŠOK DETALJI RAZVODA DRAGANE I TONIJA: Pevačica progovorila o njegovoj LJUBAVNICI, evo gde se ona NALAZI i šta se dešava sa njima!

Foto: Dragan Kadic, Instagram

Dragana i Toni

Pevačica Dragana Mirković šokirala je javnost da se nakon više od dve decenije uspešnog braka sa Tonijem Bijelić, razvodi. Zorica Marković se oglasila i otkrila sve o razvodu Dragane i Tonija, te nije krila da ju je šokirala vest kada je saznala za to. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Prvo nisam verovala, iskreno, mislila sam da mediji to nešto lupaju, a onda sam pročitala njeno saopštenje i baš se šokirala, mogu ti reći. Za sve sam možda negde mogla da poverujem za njih baš ne. Draganu mnogo volim, ona je dobar čovek, odličan pevač, Tonija poznajem isto, kao par, spoj su mi bili baš skladni. Nikad ja nisam čula da kod njih ne štima. ALi, dobro, razvode se ljudi, ništa to sad nije ne znam šta. Imaju dvoje divne dece, prelepe, prepametne, imaju i materijalno, super su obezbeđni, tako da, teraju dalje i ćao - govori Zorica Marković za Star i nastavlja da li zna nešto o Tonijevoj navodnoj ljubavnici, koja se spominje u medijima:

- Ma, ne, stvarno ne i ne zanima me ni da li ima, ni ko je. Ono što sam pročitala jeste da je u Opatiji, da tamo ima neku žensku, šta je istina, ne znam. I da ima, šta sad... Dragana je mlada žena, nije život stao što se razvodi, pa možda i ona nađe sad nekog novog muškarca, što da ne! Ja lično mislim da Dragana nije zaslužila da bude prevarena, ali opet kažem, ja ne znam razlog i neću da ulazim u to. Koleginica ima moju punu podršku. 

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

Zorica potom otkriva da li je bila u kontaktu sa Draganom:

- Nisam, pa ne. Žena se razvodi, ja znam da o nama javnim ličnostima mora da se piše, ali niko nije hvala Bogu, umro. Gura dalje, kao što sam i rekla, ima veliku decu, karijeru, pa nije smak sveta. Ja sam imala dva vbraka, pa šta sad? Imam hvala Bogu zdrave i prave sinove, moji muževi su nažalost, preminuli, nije lako, ja sam sve to prošla i obojicu ću voleti do kraja života i to je sve život. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading