JOVANA JEREMIĆ DOBIJA LUKSUZNU VILU: Nosi specijalno ime, a zbog ovog detalja će vam popadati vilice!

Autor:

Zabava

08.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stanković je odlučio Jovani Jeremić da pokloni lusksuznu vilu.

JOVANA JEREMIĆ DOBIJA LUKSUZNU VILU: Nosi specijalno ime, a zbog ovog detalja će vam popadati vilice!

Foto: Instagram/jeremicjovana

Dragan i Jovana

Voditeljka Jovana Jeremić je nedavno otkrila javnosti da je u vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem i da zajedno grade kuću daleko od beogradske vreve. Iako su u vezi tek od oktobra prošle godine, njih dvoje su odlučni u nameri da zajedno grade svoju budućnost.

Jovana Jeremić ranije nije mogla da zamisli život van Beograda, ali je upoznavanje sa Draganom promenilo njen pogled na stvari. Par je provodio dosta vremena van grada, a sada su odlučili da izgrade svoju kuću iz snova daleko od srpske prestonice.

Dragan Stanković je kupio plac van Beograda, gde će izgraditi vilu koja nosi ime njegove izabranice - "Vila Jovana". U okviru ove luksuzne nekretnine, planirano je da voditeljka ima bazen, voćnjak i predivan pogled na reku. Jovana je izjavila da je presrećna zbog ovog gesta i da joj znači mnogo što joj partner poklanja ovakav vid pažnje i ljubavi.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

Jovana je istakla da će imati priliku da sama uređuje eksterijer i enterijer vile, što je čini posebno srećnom. Ona je otkrila da je ovo prvi put da joj muškarac poklanja kuću i naziva je njenim imenom, te da je to za nju posebno emotivan i značajan gest.

- Dobijam svoju vilu, gradim je zajedno sa Draganom. To će biti naša oaza mira u kojoj ću imati sve ono što je neophodno da bih bila srećna. Uređenje ekstrerijera i enterijera je prepušteno meni i presrećna sam. Doživela sam to da mi muškarac izgradi kuću i nazove je mojim imenom - rekla je Jovana ekskluzivno za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading