BIO JE STRAH I TREPET, A ONDA RAZOČARAO! Janik Siner ISPAO na STARTU Monte Karla!

Autor:

Sport

08.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko se nije nadao ovakvom raspletu.

BIO JE STRAH I TREPET, A ONDA RAZOČARAO! Janik Siner ISPAO na STARTU Monte Karla!

Foto: Tanjug/AP

U ponedeljak uveče na teniskom turniru u Monte Karlu, italijanski dubl par Lorenco Sonego i Janik Siner doživeo je poraz u šesnaestini finala. Belgijanci Sander Žile i Joran Vilegen pobedili su ih sa 2:1 u setovima (6:7, 7:5, 10:7), čime su obezbedili naredni meč protiv Ivana Dodiga i Krajičeka.

Sada je Sineru ostalo da se potpuno fokusira na svoj nastup u singl konkurenciji. Podsećamo, svoj prvi meč tek treba da odigra u sredu, a na ime protivnika će i dalje morati da čeka. 

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner

Ovo samo pokazuje da je mladi Italijan, trenutno najpopularnije tenisko ime, veoma ranjiv kada se skloni sa svoje drage tvrde podloge. Naravno, najviše treba očekivati u singlu, u kome je pokazao da može da se nosi sa najvećima. Ove sezone je već došao do prvog Grend Slema u Australiji, a tamo je izbacio Novaka Đokovića u polufinalu. Sada, kada ne mora da misli o dublu, niko ne može da ga otpiše. 

Ukoliko dođe do ponovnog susreta između Sinera  i Novaka,  i to na šljaci koju obojica ne vole, biće zanimljivo videti ko se najbolje snalazi van zone komfora. 

Pobeda belgijskog dubl para Žilea i Vilegena nad italijanskim tandemom Sonego/Siner donela im je zasluženo mesto u narednom meču. Njihov uspeh na turniru u Monte Karlu privukao je pažnju ljubitelja tenisa, a njihov naredni meč protiv Dodiga i Krajičeka sigurno će izazvati veliko interesovanje.

Teniski turnir u Monte Karlu je deo masters serije 1000 i predstavlja jedan od najprestižnijih događaja u teniskom kalendaru. Ovo takmičenje okuplja najbolje svetske tenisere i predstavlja izazov i za iskusne igrače i za mlade nade teniske scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading