STIGLE FANTASTIČNE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Teško da je mogao ČUTI BOLJU STVAR od ove!

Autor:

Sport

08.04.2024

16:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti za našeg tenisera.

STIGLE FANTASTIČNE VESTI ZA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Teško da je mogao ČUTI BOLJU STVAR od ove!

Foto: Tanjug/AP

Nakon pauze koju je napravio posle eliminacije sa Indijan Velsa, Novak Đoković je odlučio da se pojavi na mastersu u Monte Karlu.

Nakon odluke da preskoči turnir u Majamiju, Đoković je sada saznao da će igrati već sutra, a njegov meč je zakazan za treći po redu na centralnom terenu. Pošto start programa predviđen za 11 časova, očekuje se da će Đoković izaći na teren negde oko 15 sati.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 


Iako je poznato kada će igrati, još uvek nije poznato ko će biti Novakov prvi protivnik. Čeka se bolji iz okršaja između Romana Saifulina i Haumea Munara. To ostavlja teniski svet u neizvesnosti, ali sigurno je da će svi sa nestrpljenjem pratiti razvoj događaja.

Pre nego što izađe na teren, zakazani su susreti Aleks De Minor - Sten Vavrinka i Mateo Beretini - Miomir Kecmanović. Ovi mečevi će sigurno privući pažnju ljubitelja tenisa, ali sve oči će biti uprte u Novakov povratak na teren.

Novak Đoković je definitivno privukao pažnju sportske javnosti svojim povratkom na teniski teren, a svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se Novak snaći na turniru u Monte Karlu. Sutrašnji dan će sigurno biti jedan od onih koji se pamte u svetu tenisa. 

Ovime je izbegnuta velika bruka, jer da Srbin nije stavljen da igra u utorak, on bi na terenu bio od srede do nedelje, odnosno pet dana u nizu. Ovako najbolji teniser sveta ima dan predaha - naravno, pod uslovom da u utorak savlada svog prvog suparnika, čime će steći pravo da u sredu odmori pred nastavak borbe za trofej koji je osvajao (za njega skromnih) dva puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading