DŽEHVINA ŠOK TRANSFORMACIJA: Ovo niko nije očekivao, slika napravila POMETNJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.04.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora iznenadila fanove!

DŽEHVINA ŠOK TRANSFORMACIJA: Ovo niko nije očekivao, slika napravila POMETNJU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović

Teodora Džehverović, popularna pevačica, ponovo je izazvala pažnju javnosti svojom najnovijom promenom - odlučila je da skrati svoju dugu kosu. Na društvenim mrežama je objavila fotografiju na kojoj se jasno vidi velika količina odsečene kose, dok je u ležernom izdanju posetila svog frizera.

Republika

Foto: instagram.com

Teodora Džehverović skratila kosu

Ova promena dolazi nakon nedavne transformacije boje kose, kada je prešla sa plave na brinetu. Teodora je u prošlosti eksperimentisala sa različitim bojama kose, a nedavno je čak bila i narandžasta, što je njenim fanovima ostavilo utisak da je nepredvidiva kada je reč o svom izgledu.

Osim skraćivanja kose, Teodora je nedavno odgovorila na pitanje jednog od svojih fanova na društvenim mrežama u vezi sa bojom kose. Pitanje je bilo da li se ponovo farbala i da li će promovisati svoj novi album sa nekom drugom bojom kose. Teodora je odgovorila: 

- Meni nikad tamnija kosa nije bila - poručila je pevačica Teodora Džehverović, otkrivajući da je trenutno u fazi eksperimentisanja sa tamnijim nijansama.

Republika

Foto: instagram.com

Teodora Džehverović o promeni boje kose

Teodora Džehverović, osim po svom muzičkom talentu, postaje prepoznatljiva i po svojim čestim promenama izgleda. Ova mlada pevačica ne libi se da eksperimentiše sa svojom frizurom i bojom kose, što je čini zanimljivom i inspirativnom kako za svoje fanove tako i za sve one koji prate njene transformacije na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading