"MORA DA SE PREDOZIRALA, KAŽU DA JE IZGUBILA SVEST": Otac silovane devojčice iz Srbije ispričao monstruozne detalje - KRUŽI I SNIMAK

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica iz Srbije (14) prijavila je da su je nepoznate osobe silovale u Rimu, a njen otac je ispričao detalje nasilja. Novi detalji kažu da postoji i čudan snimak koji kruži.

"MORA DA SE PREDOZIRALA, KAŽU DA JE IZGUBILA SVEST": Otac silovane devojčice iz Srbije ispričao monstruozne detalje - KRUŽI I SNIMAK

Foto: Shutterstock

Nakon što je četrnaestogodišnja devojčica iz Srbije prijavila da su je nepoznate osobe drogirale i silovale u kampu u blizini Rima, njen otac se oglasio i objasnio šta se zapravo desilo pre nego što je njegova ćerka alarmirala policiju. Otac je izjavio da su je dva dečaka naterala da puši cigarete, što ju je dovelo do stanja ošamućenosti. Takođe, istakao je da su drugi dečaci u kampu potvrdili da su videli njegovu ćerku sa starijim muškarcem, te da je ona izgubila svest nakon konzumiranja nepoznate supstance.

Otac šokiran onim što se dogodilo

Otac je izjavio da, iako nije siguran u sve detalje, ukoliko se ispostavi da je njegova ćerka zaista silovana, spreman je da preduzme ekstremne mere.

- Sve ću ih spaliti - rekao je otac za list La Republica. Takođe, čeka da razgovara sa njom pošto je u bolnici i da sazna šta se desilo.

- Pričali su mi drugi dečaci u kampu. Naterali su je da puši i bilo joj je loše. Onda je izgubila svest, mora da se predozirala. Kažu da su je silovali. I danas je bila u stanju zbunjenosti zbog onoga što se dogodilo - objasnio je, prenosi "Blic".

Foto: pixabay.com

Otac je izjavio da, iako nije siguran u sve detalje, ukoliko se ispostavi da je njegova ćerka zaista silovana, spreman je da preduzme ekstremne mere

Tada je kampom počeo da kruži snimak devojke u čudnom stanju.

- Dečaci su mi takođe rekli da su je videli sa muškarcem (30). Nije mi rekla, znala je da ću biti protiv, velika razlika u godinama. A ni njegovi roditelji mi ništa nisu rekli - dodao je.

Kada su lekari stigli u kamp, u kom devojčica živi sa roditeljima, ona je otkrila da je pala u nesvest nakon što su joj dali nepoznatu supstancu, a da su je zatim navodno silovali. Agenti u Rimu alarmirali su sve socijalne službe i sprovode istragu kako bi utvrdili sve činjenice.

Iz laboratorijskih analiza koje su odmah naručene trebalo bi da se dobije jasnija slika u vezi sa upotrebom psihoaktivnih supstanci ili sredstava za smirenje, tj. da se sazna šta je devojčica popila, odnosno, kako je rekla, šta su joj dali nepoznati ljudi koji su je potom navodno silovali.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading