DEVOJČICA (14) IZ SRBIJE DROGIRANA, PA SILOVANA: Sama pozvala policiju u Rimu i prijavila zločin

Autor:

Hronika

11.04.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica je odmah upućena u Urgentni centar

DEVOJČICA (14) IZ SRBIJE DROGIRANA, PA SILOVANA: Sama pozvala policiju u Rimu i prijavila zločin

Foto: Shutterstock

Četrnaestogodišnja devojčica srpske nacionalnosti šokirala je javnost prijavom da su je nepoznate osobe drogirale i silovale u kampu u Rimu.


Poziv hitnoj pomoći i medicinska intervencija

Nakon traumatičnog događaja, devojčica je odmah upućena u Urgentni centar radi pregleda i neophodne terapije usled nasilja koje je pretrpela.

Kada su lekari stigli, devojčica je ispričala da je izgubila svest nakon što je konzumirala nepoznatu supstancu, nakon čega je postala žrtva seksualnog napada.

Foto: Profimedia

Ilustracija


Agenti u Rimu su odmah reagovali na ovaj slučaj te su angažovali sve raspoložive resurse kako bi pružili podršku devojčici i njenoj porodici.

Sprovedena je istraga kako bi se utvrdile sve činjenice o ovom uznemirujućem događaju, a socijalne službe su takođe uključene kako bi pružile neophodnu podršku žrtvi, prenosi Corriere Roma.

Zakonodavstvo o silovanju maloletnih osoba u Rimu, kao i u Italiji generalno, podleže nacionalnim zakonima koji se primenjuju na celoj teritoriji zemlje.

U Italiji, seksualno zlostavljanje i silovanje maloletnih osoba su ozbiljna krivična dela. Postoje zakoni koji strogo kažnjavaju počinioce ovih dela, a sudski postupci se vode u skladu sa italijanskim krivičnim zakonodavstvom. Ovi zakoni obično podrazumevaju kazne koje su proporcionalne težini dela, a mogu uključivati zatvorske kazne, novčane kazne i druge oblike sankcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading