HOROR KOD VRŠCA! Silovao maloletnicu, a onda joj pretio telefonom!

Autor:

Hronika

11.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preti mu do 15 godina!

HOROR KOD VRŠCA! Silovao maloletnicu, a onda joj pretio telefonom!

Foto: Shutterstock

policija

Više javno tužilaštvo u Pančevu danas je u Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog R.P. (22) iz Crvene Crkve, zbog  sumnje da je u dva navrata u noćnim časovima u junu 2022. godine u ataru Uljme, prinudio na obljubu maloletnicu (16) upotrebom sile i pretnjom putem telefona da će neposredno napasti na njeno telo i telo njenih bliskih lica i to članova uže porodice.

Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio produženo krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu okrivljenog kazni po zakonu i da ga obaveže na plaćanje troškova krivičnog postupka.

Podsećamo, J. D. (36) uhapšen je u Beogradu zbog sumnje da je polno uznemiravao šest maloletnih osoba! Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

Kako su saopštili iz tužilaštva, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, UKP, Šesto odeljenje, nakon preduzimanja operativnih radnji radi utvrđivanja identiteta lica, odredilo zadržavanje u trajanju od 48 sati prema J. D.(36) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio šest krivičnih dela polno uznemiravanje na štetu maloletnih oštećenih.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading