"PREOSETLJIVA NA PROBLEME, TIHA, VASPITANA I DOBRA" Aleksinac zavijen u crno nakon smrti tinejdžerke

Autor:

Hronika

03.04.2024

16:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznavaoci tinejdžerke koja je preminula u Aleksincu opisuju je kao izuzetno finu i normalnu mladu ženu, ističući da je bila tiha, vaspitana i dobra drugarica.

"PREOSETLJIVA NA PROBLEME, TIHA, VASPITANA I DOBRA" Aleksinac zavijen u crno nakon smrti tinejdžerke

Foto: shutterstock

Danas je Aleksinac potresen vestima o smrti jedne tinejdžerke od 18 godina, čime je još jedan mlad život prerano ugašen. Telo tinejdžerke pronađeno je u kući, a prema policijskom uviđaju, nema sumnjivih okolnosti oko smrti, što ukazuje na to da nije reč o krivičnom delu, prenosi Informer.

- Devojčica je bila treći razred srednje škole i Aleksinčani je opisuju kao vrlo finu, normalnu mladu ženu koja je, nažalost, bila preosetljiva na svoje probleme - kažu njeni poznanici.

Poznavaoci tinejdžerke koja je preminula u Aleksincu opisuju je kao izuzetno finu i normalnu mladu ženu, ističući da je bila tiha, vaspitana i dobra drugarica. Takođe, naglašavaju da je imala određene probleme koji su uticali na njen život, a nedavna smrt njenog ujaka dodatno je pogoršala njenu emotivnu situaciju.

Pored svega toga, ona je imala određene probleme s kojima nije mogla da se izbori. Imala je i stručnu pomoć, ali nažalost, desilo se šta se desilo. Poslednji u nizu udaraca za nju bila je nedavna smrt njenog ujaka, za koga je bila vezana. Čovek je iznenada preminuo, znamo da ju je to jako pogodilo - kažu sagovornici i dodaju da je ceo grad u suzama nakon ovog tragičnog događaja.

Podsetimo, telo devojke pronašao je čovek koji je živeo u njenoj kući kao podstanar.

- Odmah je pozvao Hitnu pomoć, ali su lekari mogli samo da konstatuju smrt. Ovde se po svemu sudeći radi o samoubistvu - dodaje je.

Kako saznajemo, telo devojke pronašao je čovek koji je u kući živeo kao podstanar.

Odmah po pozivu na teren su izašle ekipe Hitne pomoći i policije, ali su samo mogli da konstatuju smrt.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da im je u toku jučerašnjeg dana prijavljen pronalazak tela ženske osobe.

Uviđaj je obavljen i ustanovljeno da nema sumnjivih okolnosti koje bi mogle da ukažu da je smrt posledica krivičnog dela, javlja Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading