ŽENSKI TIM ODBIO DA TRENIRA AKO SE SILOVATELJ VRATI U KLUB! A Junajted hoće da mu produži ugovor!

Autor:

Sport

02.04.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na "Old trafordu" stanje standardno ludo.

ŽENSKI TIM ODBIO DA TRENIRA AKO SE SILOVATELJ VRATI U KLUB! A Junajted hoće da mu produži ugovor!

Foto: Profimedia

Engleski fudbaler Mejson Grinvud, iako trenutno igra sjajno na pozajmici u španskom klubu Hetafe, i dalje se suočava sa kompleksnom situacijom koja je obeležila njegovu karijeru. Nakon skandala u koji je bio uključen, Grinvud je bio optužen za zlostavljanje svoje devojke, što je rezultiralo njegovim boravkom u zatvoru. Ovaj slučaj je izazvao burne reakcije, uključujući i pretnju ženskog tima Mančester junajteda da neće trenirati ukoliko se Grinvud vrati na "Old traford".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Mejson Grinvud u Junajtedu

Međutim, uprkos turbulentnoj prošlosti, Grinvud je pokazao izuzetne rezultate tokom svoje pozajmice u Hetafeu. Za 28 odigranih utakmica, postigao je osam golova i ostvario pet asistencija, što je privuklo pažnju brojnih klubova širom Evrope. Iako prema navodima britanskih medija nema nameru da se vrati u Mančester junajted, klub je zainteresovan da produži njegov ugovor iz potencijalnog finansijskog interesa.


Dok se spekuliše o njegovoj budućnosti u fudbalskom svetu, čelnici Hetafea takođe iskazuju želju da zadrže Grinvuda i u narednoj sezoni, iako je verovatno da će fudbaler želeti da nastavi karijeru u jačem klubu. Sa potpisanim ugovorom sa "crvenim đavolima" do leta 2025. godine, Grinvud je postao predmet interesovanja zbog potencijalnog profita koji bi Mančester junajted mogao ostvariti u slučaju njegovog transfera.

Iako je optužbe za fizičko i seksualno nasilje podigle veliku prašinu, Grinvud se u međuvremenu pomirio sa svojom partnerkom Herijet Robson, čime je slučaj privremeno stopiran. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading