KAD TONI KRENE DA PRIČA O DRAGANI MIRKOVIĆ... Otkriveno šta je Bijelić radio tokom BRAKA sa folk zvezdom!

Autor:

Zabava

10.04.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda je svojevremeno otkrila kako je Toni pričao o njoj!

KAD TONI KRENE DA PRIČA O DRAGANI MIRKOVIĆ... Otkriveno šta je Bijelić radio tokom BRAKA sa folk zvezdom!

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić, Shutterstock

Vest da se folk zvezda Dragane Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića posle 24 godine braka i dalje šokira region. Dragana je otkrila da njih dvoje već tri godine ne žive zajedno, ali su se pojavile slike sa društvenih mreža, na kojima je ona pre godinu i po dana njemu čestitala godišnjicu braka, kada već uveliko nisu živeli zajedno.

- Srećna godišnjica braka, ljubavi - pisala je tada Dragana i delila njihove emotivne fotogradije.

Dragana u poslednje vreme sve hladnije priča o Toniju, a ranije je ljubav opisvala kao bajku.

- Jao, moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači... Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite! - pričala je pre nešto više od dve godine za "Objektiv".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Vladimir Lukić

Dragana i Toni

Inače, oni su se upoznali na njenom nastupu, a Toni je bio uporan da je osvoji.

- Za dva dana videla sam da je mladić zaista okej, te da neću doći u neprijatnu situaciju. Kada je jednom, tad na početku, došao da me vidi, s izgovorom da mi je doneo neki poklon, zahvalila sam se i rekla da nije trebalo - ispričala je Dragana jednom prilikom.

- Mislila sam da je u pitanju neki parfem. Mi smo se i ispričali, a ja poklon nisam ni otvorila. Tek u avionu sam otpakovala poklon, i dalje misleći da je unutra parfem. Kad sam umesto parfema ugledala dijamantsku narukvicu i prsten, umalo nisam pala u nesvest! - dodala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading