VRELA ANA NIKOLIĆ: Uska haljina i dekolte ostavljaju bez daha, ovaj prizor je opasan po zdravlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.04.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica oduševila pratioce!

VRELA ANA NIKOLIĆ: Uska haljina i dekolte ostavljaju bez daha, ovaj prizor je opasan po zdravlje! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Ana Nikolić, popularna pevačica, poznata je po svom jedinstvenom stilu i uvek iznenađuje svoje obožavaoce novim autfitima na svojim nastupima. Međutim, ovog puta je privukla pažnju ne samo svojim izgledom, već i gomilom obuće koju je podelila na društvenim mrežama.

Ana je poznata po tome da dovodi svoju liniju do savršenstva i redovno pokazuje svoje provokativne outfite. Ovog puta, pevačica je izazvala pažnju svojim izdanjem u prestoničkom klubu, noseći haljinu sa dekolteom do pupka, prekrivenu čipkom i šljokicama. Međutim, to nije bilo sve - preko glave je nosila mrežu prekrivenu cirkonima, ističući svoj jedinstveni modni izraz.

Republika

Foto: instagram.com

Ana Nikolić Instagram

Ono što je izazvalo dodatnu pažnju na društvenim mrežama bila je fotografija na kojoj Ana pozira utegnuta u usku mini haljinu, kožnu jaknu i čizme do kolena, okružena gomilom različite obuće koja je bila poređana u hodniku. Od patika, preko štikli do sandala i čizama, Ana je pokazala svoju strast prema obući i modi.

Iznad svega, Ana je poznata po svojim stilskim eksperimentima i hrabrim modnim odabirima. Njen izgled uvek izaziva pažnju javnosti, a pevačica koristi svaku priliku da pokaže svoj unikatan modni izraz.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

Ana Nikolić je definitivno kraljica stila i odeće koja hrabro istražuje nove modne kombinacije, ostavljajući svoje obožavaoce uvek iznenađene njenim izgledom i modnim odabirima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading