ANA NIKOLIĆ PONOVO PROVOCIRA RASTU: Pevačica uputila ŠOK PORUKU Stefanu Đuriću, a njegov komentar sve FRAPIRAO!

Autor:

Zabava

31.03.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić ne prestaje da šokira!

ANA NIKOLIĆ PONOVO PROVOCIRA RASTU: Pevačica uputila ŠOK PORUKU Stefanu Đuriću, a njegov komentar sve FRAPIRAO!

Foto: printscreen/K1 Televizija, ST/Vladimir Lukić, RTV Pink Official/Printscreen

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta, bivši supružnici, ponovo su privukli pažnju javnosti svojim javnim sukobom na društvenim mrežama. Nakon što je Ana Nikolić na svom profilu podelila deo pesme "Nije mi do s*ksa" i tagovala izvesnog fana Stefana Đurića, mnogi su ostali iznenađeni njegovim komentarom "Hvala". 

 

 


Ana Nikolić je prethodno objavila njihove privatne prepiske, što je dodatno pojačalo intenzitet njihovog javnog sukoba. Ova situacija nije nova, s obzirom da je Nikolićeva prošle godine takođe javno prozivala Rastu zbog njegovog intervjua u kome je govorio o njenim problemima. Njihov sukob privlači pažnju javnosti, a Ana Nikolić je odlučila da svoje nezadovoljstvo izrazi putem društvenih mreža, koristeći i tekstove svojih pesama kao sredstvo komunikacije.

 

 

 


Osim sukoba sa bivšim suprugom, Ana Nikolić se našla u centru pažnje zbog navodnog neprijateljstva sa pevačicom Draganom Mirković. Navodi se da je Ana napravila sraman potez tako što se družila sa Tonijem Bijelićem, novim izabranikom Dragane Mirković, i to na mestu gde su se svi zajedno videli. Ovaj događaj je izazvao različite reakcije u javnosti, a spekuliše se o tome da li je ova situacija dovela do zaoštravanja odnosa između Ane Nikolić i Dragane Mirković.

Iako su ove situacije izazvale brojne komentare i spekulacije, jasno je da su Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta i dalje predmet interesovanja javnosti svojim javnim sukobima i neprijateljstvima. Njihovi postupci i reakcije i dalje izazivaju pažnju i ostavljaju prostora za dalje spekulacije o njihovim odnosima.

BONUS VIDE:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading