TEA TAIROVIĆ SE OGLASILA NAKON POVREDE: Pevačica otkrila u kakvom je stanju sada, ŠOK FOTKOM se obratila svima!

Autor:

Zabava

31.03.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović objavila fotografiju povređene ruke!

TEA TAIROVIĆ SE OGLASILA NAKON POVREDE: Pevačica otkrila u kakvom je stanju sada, ŠOK FOTKOM se obratila svima!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tea Tairović je juče iznenadila svoje fanove kada se pojavila na nastupu sa gipsom na ruci, otkrivši da je nedavno doživela povredu. Na svom Instagram nalogu, Tea je ohrabrila svoje pratioce rečima da se brzo oporavlja i da se spremaju za nezaboravnu zabavu.

Tea je izjavila da je ovo prvi put u svojih nepunih 28 godina da je slomila ruku, što je izazvalo iznenađenje kod mnogih njenih fanova. Ipak, pevačica je istakla svoju odlučnost da se ne preda i da se brzo oporavi kako bi mogla nastaviti sa svojim planovima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

- Prvi put za svojih nepunih 28 godina slomih ruku, ali vi znate da se vaša balerina ne predaje i ne prenemaže .Nekako, svake godine pred album mi se desi ponešto loše, a ovog puta je sve išlo neočekivano glatko, da sam se prosto uplašila (kad ono, međutim) neka, dobro je ovo – protiv malera. Šalu na stranu, povreda nije strašna, brzo se oporavljam i zato se dobro spremite za Orašje, Kumanovo, Pariz, Tuzlu, da igrate i pevate kao nikada do sada (ako mogu ja, možete i vi) - napisala je ona uz svoju fotografiju i dodala:

- Ne odustajte… neko to negde gore možda gleda, piše… Voli vas T“.

 

 


Uprkos povredi, Tea nije želela da otkaže svoj zakazani nastup, već je hrabro izašla na scenu noseći longetu i gips. Njena predanost publici je naišla na veliko divljenje, a njeni fanovi su bili oduševljeni što je pevačica i pored povrede pružila sjajan nastup i pokazala svoj profesionalizam.

Tea je svojim pratiocima poručila da se ne predaju i da se dobro pripreme za nezaboravnu zabavu, ističući da je povreda samo prolazna prepreka. Njena optimistična poruka je naišla na veliku podršku i ohrabrila mnoge da se suoče sa izazovima na putu ka ostvarenju svojih ciljeva.

Pevačicina hrabrost i pozitivan stav su inspiracija mnogima, a njeni fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen brz oporavak kako bi mogli uživati u njenim budućim nastupima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading