KEJT MIDLTON OPET NESTALA NIKOME NIJE NI ČESTITALA USKRS: Nešto ozbiljno se dešava u Bakingemskoj palati

Autor:

Svet

31.03.2024

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak princeze od Velsa, Kejt Midlton, izazvao je brojne spekulacije i zabrinutost javnosti.

KEJT MIDLTON OPET NESTALA NIKOME NIJE NI ČESTITALA USKRS: Nešto ozbiljno se dešava u Bakingemskoj palati

Foto: shutterstock

Nakon što se poslednji put pojavila u javnosti za Božić, princeza je bila van domašaja medija, što je izazvalo lavinu teorija o njenom zdravstvenom stanju i razlozima za skrivanje.


Nakon što je Palata izdala saopštenje o "zakazanoj" operaciji abdomena princeze Kejt, javnost je bila zbunjena nedostatkom konkretnih informacija o njenom zdravlju i oporavku. Dodatnu konfuziju izazvala je fotografija koju je princeza podelila za Dan majki, a koja je kasnije otkrivena kao fotošopirana. Ovo je samo doprinelo rastućoj sumnji i spekulacijama o tome šta se zaista dešava unutar Bakingemske palate.

Konačno, 22. marta, princeza od Velsa se obratila javnosti putem videa na Instagram profilu, otkrivajući da boluje od raka i da će joj biti potrebno vreme za oporavak. Ova iznenadna i šokantna vest samo je dodatno podgrejala interesovanje javnosti za Kejtino zdravlje i povratak na javnu scenu.


Iako je Palata pokušala da umiri javnost najavama o Kejtinom povratku dužnostima za Uskrs, ovaj događaj se nije desio, dodatno podstičući spekulacije i teorije zavere. Činjenica da se ni princ Vilijam nije oglasio povodom Uskrsa samo je dodatno podgrejala interesovanje za situaciju unutar kraljevske porodice.

Iako je danas Uskrs, ni Kejt Midlton, a ni princ Vilijam se nisu oglašavali, ni čestitali ljudima ovaj veliki praznik.

Kako se spekuliše po raznim forumima, nešto se gadno dešava unutar Bakingemske palate. Nije moguće da je Kejt odlučila da se oglasi za Dan majki, a Uskrs totalno ignorisala.

Ostaje nam samo da čekamo sledeće obaveštenje Palate i da vidimo da li će se buduća kraljica uskoro pojaviti na nekom događaju.

Dok javnost nestrpljivo očekuje nove informacije i eventualni povratak princeze Kejt na javnu scenu, misterija oko njenog zdravlja i nestanka i dalje ostaje nerazjašnjena. Sve oči su uprte ka Bakingemskoj palati u iščekivanju novih obaveštenja koja bi mogla rasvetliti ovu intrigantnu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
.....

31.03.2024 23:06

Ljudi ludi sto posto. Zena bolesna,smrtno a vi ocekujete da se osmehuje i cestita praznik. Mozda joj loše od terapije. A i vi sa tim tekstovima,pustite ženu da se na miru leči.

Odgovori 14 2