OVAJ FRAJER JE BRAT NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Isplivala ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA, izgleda kao Apolon!

Autor:

Zabava

13.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolija Jovanović pokazala brata!

OVAJ FRAJER JE BRAT NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Isplivala ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA, izgleda kao Apolon!

Foto: Instagram.com

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka poznate pevačice Vesne Zmijanac i Vlade Jovanovića, često intrigira javnost svojim privatnim životom. Iako retko govori o porodičnim detaljima, jedan nedavni događaj je privukao pažnju medija i publike - poseta Nikolije njenom bratu Luki u Beču. Naime, Nikolija je nedavno posetila svog brata u austrijskoj prestonici, a ova poseta je dokumentovana i podeljena putem društvenih mreža.

Nikolijin otac, Vlado Jovanović, nakon braka sa Vesnom Zmijanac dobio je još dvoje dece - sina Luku i ćerku Teodoru. Iako Nikolija generalno retko govori o svojoj porodici, javnost je bila prijatno iznenađena kada je pevačica podelila fotografiju sa bratom Lukom na svom Instagram profilu. Ova gesta je otkrila da je Nikolija veoma bliska sa svojim bratom i da neguje porodične odnose.

Foto: Instagram.com printscreen

Nikolija Jovanović pokazala brata

 


Pored brata Luke, Nikolija ima i sestru Teodoru, koja je mlađa od nje 10 godina. Iako su retke informacije dostupne o njihovom odnosu, javnost je ranije imala priliku da vidi da su Nikolija i Teodora imale zajednički brend pre nekoliko godina. Ova činjenica ukazuje na to da su sestre bliske i da je njihova porodična povezanost važan deo njihovih života.

Nikolija je poznata po tome da čuva svoj privatni život daleko od medijske pažnje, ali posete bratu i objave na društvenim mrežama pružaju uvid u njene porodične odnose. Iako retko deli detalje o svom životu van scene, ova poseta je pokazala da pevačica neguje bliske veze sa svojom porodicom, te da je porodična povezanost važan deo njenog života.

Nikolijina poseta bratu Luki u Beču je izazvala interesovanje javnosti i pružila uvid u njen porodični život. Iako retka pojava, ova poseta je otkrila bliskost između Nikolije i njenog brata, te naglasila važnost porodičnih veza u životu poznate pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading