ZAVIRITE U LUKS STAN NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Napravila pravi RAJ u Atini, samo pogled vredi MILION DOLARA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

04.04.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica leta provodi u Atini, gde je i studirala i stekla mnogobrojne prijatelje!

ZAVIRITE U LUKS STAN NIKOLIJE JOVANOVIĆ: Napravila pravi RAJ u Atini, samo pogled vredi MILION DOLARA! (GALERIJA)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nikolija Jovanović, popularna pevačica i ćerka folk zvezde Vesne Zmijanac, odlučila je da veći deo leta provodi u prelepom ambijentu Atine. Grad u kome je nekada studirala zauzima posebno mesto u njenom srcu, a luksuzna nekretnina na obali mora, koju je dobila od majke, pruža joj savršen beg od užurbanog ritma svakodnevice.

Porodično uživanje u prostranom stanu sa predivnim pogledom

Nikolija, njen partner Relja Popović porodično uživaju u prostranom stanu koji oduzima dah svojim fantastičnim pogledom na morsku pučinu. Sa istančanim ukusom za detalje, Vesna i Nikolija su dom opremile prelepim stilskim nameštajem, stvarajući topao i udoban enterijer. Uz to, prelep vrt sa bazenom pruža dodatnu dozu luksuza i privatnosti, čineći ovaj kutak savršenim mestom za porodično opuštanje i uživanje.

Veza sa Atinom i brojna prijateljstva

Nikolija je veoma vezana za Atinu, ne samo zbog studija koji je tamo završila, već i zbog brojnih prijatelja koje je stekla tokom boravka u ovom gradu. Oseća se kao kod kuće u Atini i rado provodi vreme sa dragim osobama, istražujući i uživajući u čarima grčke prestonice.

Vesna Zmijanac i njena luksuzna vila na Bukulji

Nije tajna da Vesna Zmijanac, majka Nikolije, takođe uživa u luksuzu. Pored nekretnine koju je poklonila svojoj ćerki, Vesna poseduje i luksuznu vilu na Bukulji, koja je još jedan od njenih dragocenih kutaka za opuštanje i uživanje.

Nikolija Jovanović sa svojom porodicom i majkom Vesnom Zmijanac definitivno zna kako da uživa u luksuzu i provodi kvalitetno vreme u prelepim ambijentima koje su pažljivo osmislile i uređivale. Atina i Bukulja su samo neki od njihovih dragocenih kutaka za opuštanje i uživanje, koji pružaju savršen beg od užurbanog života pevačice i njenih najmilijih.

Republika

Foto: ATA Images

Nikolija, Vesna Zmijanac, Relja Popović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading