"OSTAVIO ME NA ULICI SA DETETOM SA POTEŠKOĆAMA" Otac tvrdi da ga je stanodavac žestoko prevario u Beogradu, apeluje na oprez!

Autor:

Vesti

08.04.2024

23:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je objavio svoju situaciju, korisnici društvenih mreža su iskazali empatiju i podršku ocu.

"OSTAVIO ME NA ULICI SA DETETOM SA POTEŠKOĆAMA" Otac tvrdi da ga je stanodavac žestoko prevario u Beogradu, apeluje na oprez!

Foto: Shutterstock, PRINTSCREEN/FACEBOOK/IZDAVANJE STANOVA BEOG

Jedan otac je javno izrazio svoje razočaranje na društvenim mrežama nakon što je stanodavac navodno odbio da primi u stan njega i njegovo dete sa poteškoćama u razvoju, nakon obećanja.

- Samo želim javno da se zahvalim 'gospodinu' koji me je ostavio na ulici sa detetom sa poteškoćama. Obećao mi je izdati stan od danas, čekao sam ga od 16h sada je već 23 sata, ne želi da mi se javi. Prešao sam put od 330 km, slao sam mu poruke, više puta ga zvao, ne želi da se javi, niti da konkretan odgovor - napisao je otac, izazivajući veliku pažnju korisnika društvenih mreža.


Otac je istakao hitnu potrebu za smeštajem, posebno naglašavajući da mu je potreban stan zbog detetovih tretmana koji su zakazani za ponedeljak.

- Molim vas potreban mi je stan radi detetovih tretmana koji kreću u ponedeljak 08.04. Blok 1 Fontana ili neposredna blizina. Platićemo neku normalnu cenu - apelovao je on na korisnike društvenih mreža.

Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/IZDAVANJE STANOVA BEOG

Objava oca na stranici za izdavanje stanova


Nakon što je objavio svoju situaciju, korisnici društvenih mreža su iskazali empatiju i podršku očajnom ocu. Takođe, jedan od korisnika je podelio svoje iskustvo slične prirode, ističući da je i sam bio žrtva nepoštenih postupaka stanodavaca.

Nakon nekog vremena, otac je obavestio javnost da su sin i on uspeli da pronađu smeštaj, zahvaljujući podršci koju su dobili. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading