PAKLENO ISKUSTVO SA STANARKAMA: Beograđanka tvrdi da su je stanarke ojadile na OVAJ način

Autor:

Vesti

25.03.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše iskustvo stanodavaca

PAKLENO ISKUSTVO SA STANARKAMA: Beograđanka tvrdi da su je stanarke ojadile na OVAJ način

Foto: Shutterstock

Majka jedne devojke iz Beograda doživela je neprijatno iskustvo kada je ušla u iznajmljeni stan i zatekla ga delimično praznim.

Ova situacija izazvala je šok kako kod nje, tako i kod njene ćerke Milice. Ona je odlučila da podeli svoje nezadovoljstvo na društvenoj mreži X.

Stanodavci su navodno izdavali stan po vrlo povoljnoj ceni, ali su stanari ipak iskoristili situaciju na nepošten način, po navodima stanodavaca čak i kradući stvari iz stana.

Demolirale čitav stan

- Meni stvarno nije jasno da postoje ovoliko neodgovorne osobe, znači ja i dalje ne verujem da je mama ovaj opremljen stan od 50 kvadrata izdavala u Bulevaru za 250 evra, da su devojke poslednji dan skinule sve sijalice, odnele radijator, odvalile rernu, lavabo, obe sudopere - tvrdi Milica u svojoj objavi.

- Ne verujem da svetla nije bilo u hodniku i kupatilu, da je uredno slikala delove stana gde deluje sve ok; nikada moji nisu mogli da dođu, jer joj nije odgovaralo, predala ključeve stana "preko drugarice", jedino njeno je bio glupi internet - navodi dalje Milica.

- I sva sreća da je na njeno ime, jer ima najjeftiniji mogući paket kablovskog operatera, gde je valjda net oko 800 dinara, nisam sigurna, ali ona se ni tu nije odjavila, tako da svaka dva meseca stižu računi, trenutno je dug preko 30 000 dinara, znači koliko moraš da ne plaćaš da nabiješ to - napisala je ona.

Devojka koja je živela u stanu promenila je broj telefona i više se nikada nije javila.

Pre 4 meseca uspem da dođem do njenog broja, pošaljem joj, kao srediće, devojka je uredno promenila broj, kazala je i dodala da joj nije jasno kako neko može tako neodgovorno da se ponaša. Ja sada nalazim po netu da se ovakvi stanovi izdaju za minimalno 600 evra, još se ja tada čudila kako joj je 250 evra puno, kada drugarica tada na Mirijevu plaća 310 evra stan od 27 kvadrata - ističe šokirana Milica.

Na kraju se devojka javila i rekla da više nije u Beogradu.

- Danas mi se devojka javi sa tim da ne živi više u Srbiji, a slike uredno od aprila prošle godine kako je na Kipru sve vreme dok je navodno "živela" ovde u stanu i kao radila u Beogradu pored fakulteta. Koliko ljudi lažu, nije realno - napisala je ona..

Nepoštovanje dogovorenih uslova iznajmljivanja stana, uključujući krađu imovine, predstavlja ozbiljan prekršaj. Stanodavci se često suočavaju s takvim izazovima, posebno kada izdaju stan po nižoj ceni. Važno je da stanodavci preduzmu korake kako bi zaštitili svoja prava i imovinu, kao što su jasno definisanje uslova u ugovoru o iznajmljivanju, redovno proveravanje stanja stana i eventualno angažovanje osiguranja. Takođe je bitno da se slične situacije prijave nadležnim institucijama kako bi se preduzele odgovarajuće pravne mere protiv krivaca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading