VREME JE DA SE NEKE STVARI POMERE SA MRTVE TAČKE: Klub je angažovao novog trenera - iskusni stručnjak preuzeo prošlosezonskog vicešampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.09.2023

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Promena je bila neophodna.

VREME JE DA SE NEKE STVARI POMERE SA MRTVE TAČKE: Klub je angažovao novog trenera - iskusni stručnjak preuzeo prošlosezonskog vicešampiona!

Foto: FK Borac Šajkaš

Fudbaleri Borca iz Šajkaša vicešampiona Srpske lige Vojvodina u sezoni 2022/23, u novoj takmičarskoj godini u okviru istog takmičenja beleže nezadovoljavajuće rezultate.

Tokom uvodnih sedam prvenstvenih duela, sportski kolektiv iz Šajkaša zabeležio je svega jedan trijumf i to protiv aktuelnog lidera GFK Sloven iz Rume rezultatom 2:0, kao i po tri remija i poraza i u ovom momentu sa ukupno šest osvojenih bodova zauzimaju 14. poziciju na tabeli i u slučaju da ne krenu u seriju boljih rezultata, može im se dogoditi da u aktuelnoj sezoni vode grčevitu borbu za opstanak u trećem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Kako se navedeno ne bi i dogodilo, rukovodstvo Borca ja angažovalo novog šefa stručnog štaba, koji bi svojim iskustvom i znanjm trebao da pokrene ekipu.

Foto: Ilovezrenjanin.com/printscreen

Iskusni stručnjak se vratio na mesto uspeha

 

Reč je o Dušanu Podgorelcu koji je nakon imenovanja na poziciju šefa stručnog štaba, za "Sportski žurnal" izjvio:

- Bio sam na klupi Borca 18 meseci početkom ovog veka, u Vojvođanskoj ligi. Redovno pratim srpskoligaške mečeve, ne samo u Zrenjaninu i Elemiru, idem i dalje. Saradnju smo dogovorili i cilj je da se ekipa stabilizuje i da se vrati samopouzdanje. Borac je minule sezone završio na drugom mestu, prethodno je bio treći. U svemu treba biti strpljiv i posvećen.

Predstojećeg vikenda na programu su mečevi 8. kola vojvođanske grupe srpskoligaškog karavana, a ekipa Borca na svom stadionu u Šajkašu dočekuje Železničar iz Inđije koji se u ovom momentu nalazi na četvrtoj poziciji sa bodom manje u odnosu na GFK Sloven iz Rume i pančevački Dinamo 1945, a koji u aktuelnoj takmičarskoj godini ima najviše moguće ciljeve.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading