NASTAVLJA SE SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Nakon iskusnog Brazilca, opremu zeleno-crnih boja zadužio je i supertalentovani bek!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.10.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova transfer bomba u Lazarevcu.

NASTAVLJA SE SA JAČANJEM IGRAČKOG KADRA: Nakon iskusnog Brazilca, opremu zeleno-crnih boja zadužio je i supertalentovani bek!

Foto: Starsport

Fudbaleri lazarevačke Kolubare u okviru ovosezonske Prve lige Srbije zabeležili su tri trijumfa (Mačva Šabac 3:2, Radnički Novi Beograd 2:0, RFK Novi Sad 1921 4:1), isto toliko remija (GFK Sloboda Užice 0:0, Metalac Gornji Milanovac 1:1 i GFK Dubočica Leskovac 1:1) i dva poraza (OFK Vršac 0:2 i Jedinstvo Ub 2:3) i u ovom momentu se nalaze na šestoj poziciji sa 12 osvojenih bodova.

Prošlosezonski član elitnog ranga srpskog klupskog fudbala nedavno je predstavio iskusnog Brazilca Tiaga Galvaa koji je u Lazarevac stigao iz jermenskog Alaškerta, a danas je predstavljena i nova akvizicija zeleno-crnih.

Reč je o supertalentovanu Stefanu Živkoviću.

Dvadesetogodišnji Živković primarno igra na poziciji levog beka, ali može odgovoriti i zadacima na suprotnoj strani terena. Fudbalski stručnjaci ga smatraju jednim od najperspektivnijih fudbalera kada je navedena pozicija u timu, a svoj talenat i kvalitet pokazao je i dokazao prethodne sezone u okviru beogradske grupe srpskoligaškog karavana, nastupajući za Zvezdaru iz koje i stiže u Lazarevac.

Foto: FK Kolubara

U Lazarevac je stigao i supertalentovani bek - Stefan Živković

 

- Stefan Živković:

Datum rođenja: 17. januar 2003. godine

Mesto rođenja: Beograd

Pozicija u timu: levi bek

Igračka karijera: Voždovac (Beograd)-mlađe kategorije, Voždovac (Beograd), Sinđelić (Beograd), Zvezdara (Beograd)

Da podsetimo, fudbalere Kolubare u ponedeljk 2. oktobra očekuje veliko iskušenje. Oni će u okviru 10. kola prvoligaškog karavana na svom stadionu u Lazarevcu dočekati neprikosnovenog lidera, ekipu OFK Beograda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading