TRANSFER BOMBA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Dolazak o kojem će se pričati duži vremenski period!

Autor:

Sport

26.09.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klub je zvanično potvrdio saradnju!

TRANSFER BOMBA U PRVOJ LIGI SRBIJE: Dolazak o kojem će se pričati duži vremenski period!

Foto: Starsport

Pisali smo danas već o dolasku Japanca u Prvu ligu Srbije i zaduživanju opreme Tekstilca iz Odžaka, ali izgleda da se još jedan prvoligaš aktivirao na tržištu.

Uprava Kolubare je pred klub postavila za cilj da se ekspreno vrati u najjači rang takmičenja u našoj zemlji, i s tim u vezi su vukli određene poteze tokom letnjeg prelaznog roka. Transfer pijaca je završena pre nekih desetak dana, ali klubovi i dalje imaju pravo da angažuju slobodne igrače.

Uprava Kolubare je završila veliko pojačanje za predstojeći period, ofanzivni brazilski vezista, Tijago Galvao (34) zadužio je opremu kluba i predstavljaće veliki plus za bitke koje očekuju ekipu u borbi za povratak u Super ligu.

Republika

Foto: FK Kolubara Lazarevac

Tijago Galvao

Galvao se u Srbiju vraća nakon nešto malo više od šest godina, kada je iz redova Borca (Čačak) otišao tada u portugalski Čaves. Tijago je u našu zemlju stigao 2011. godine i naši navijači imali su prilike da ga gledaju u opremi Slobode iz Užica i Čukaričkog. U karijeri je bio član između ostalog i Šerifa, Floriane na Malti, Alashkerta i Pjunika u Jermeniji, dok je ponikao u Brazilu u dresu Pauliste. 

U Super ligi Srbije brazilski vezista odigrao je 142 meča i tom prilikom zabeležio je 27 pogodaka uz 19 asistencija, sada dolazi u Kolubaru da pomogne klubu na putu ka ekspresnom povratku u najjači rang takmičenja u našoj zemlji.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading