"SKUPI" BODOVI RADNIČKOG: Povreda Cvetanovića bitan trijumf ostavlja po strani! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2023

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brz oporavak Nikoli Cvetanoviću želi ekipa Nižih liga na Republici.

"SKUPI" BODOVI RADNIČKOG: Povreda Cvetanovića bitan trijumf ostavlja po strani! (VIDEO)

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

U okviru 12. kola Nišavske okružne lige ekipa Radničkog 1924 (Kočane) ugostila je sastav Taskovića. Domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa pete pozicije i 25 osvojenih bodova, dok su gosti sa deset bili upravo na desetom mestu u ligi.

Prava takmičarska utakmica odigrana je pred oko 100-tinak gledalaca, na kojoj je rani pogodak totalno ofanzivno orijentisao oba tima. Na isteku petog minuta, nakon kornera Vladan Vladimirov hvata odlično volej, 1:0 za Radnički.

Deset minuta kasnije Miodrag Đorđević je prelepim udarcem postigao izjednačujući pogodak, 1:1.Bilo je šansi na obe strane do odlaska na odmor, ali nove promene rezultata nije bilo.

Republika

Foto: FK Radnički 1924 Kočane

Teren Radničkog

Drugi deo meča počinju bolje domaći fudbaleri, i posle šest minuta igre vraćaju prednost na svoju stranu. Mihajlo Milošević nakon lepih poteza postiže gol za 2:1.

Izvršili su domaći ubrzo dve izmene u svojim redovima, dok su gosti nastavili sa startnih 11. Viđene su prilike pred golmanima na obe strane, ali se na isteku 80. minuta zatresla po drugi put na meču mreža golmana Stamenkovića. Iz slobodnog udarca Ilija Petković pogađa za 2:2.

Gotovo da su svi očekivali da će remi biti konačan ishod ovog meča, ali nije bilo tako. U 95. minutu nakon starta mladog Vuka Bujića, dosuđen je kazneni udarac u korist domaćina. U toj situaciji fudbaler Radničkog, Nikola Cvetanović doživeo je tešku povredu noge, i ovom prilikom mu svi želimo brz oporavak i da se što pre vrati na teren. Siguran "sa kreča" bio je Marko Vučković, za konačnih 3:2 u korist Radničkog.

 

 

Radnički 1924 (Kočane) - Taskovići 3:2 (1:1)

Radnički 1924: Stamenković, Spasić, Vučković, Vladimirov, Čemerikić, Tasić (od 60' A. Milošević), Milošević, Gavazović (od 60' Milenković), Vučković, Cvetanović, Cakić

Taskovići: Cenić, Stojiljković, Milošević, Ristić, MItić, Ivanović, Đorđević, Bujić, Petković, Zdravković, Nikolić

Ovim trijumfom ekipa Radničkog je nastavila seriju dobrih rezultata, i trenutno se nalazi na petoj poziciji na tabeli, sa tri boda zaostatka za liderom, ali uz meča manje u odnosu na njega.

U sledećem kolu ekipa Taskovića dočekuje Borac iz Azbresnice, dok sastav Radničkog gostuje Baličevcu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading