ODLIČAN SUSRET U MALOŠIŠTU: Drugo poluvreme za fudbalske sladokusce!

Autor:

Sport

07.10.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam golova i slavlje domaćina protiv odličnog tima iz Šarlinca.

ODLIČAN SUSRET U MALOŠIŠTU: Drugo poluvreme za fudbalske sladokusce!

Foto: FK Malošište

U okviru devetog kola Nišavske okružne lige tim Malošišta ugostio je ekipu Toplice iz Šarlinca, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa 20 osvojenih bodova, dok su gosti na 13.

Za prvi gol na meču čekalo se samo par minuta, fudbaler domaćih, Marko Grujić je nakon odbijene lopte od stative iz drugog pokušaja uspeo da savlada golmana Mitića, 1:0.

Rani gol bio je znak gostima da krenu u ofanzivu, i da nemaju šta više da čekaju, dok su domaći iz nepoznatog razloga "stali". Na isteku 22. minuta nakon greške štopera Malošišta, Lazar Marinković donosi izjednačenje Toplici, 1:1, to je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Republika

Foto: FK Malošište

Novi trijumf prošlogodišnjeg zonaša

Bude se domaći od starta nastavka i sa dva brza gola stižu do 3:1 na isteku 53. minuta, Aleksandar Jovanović i Luka Jovanović su tresli mrežu golmana Mitića. Ofanzivna i napadačka igra na obe strane rezultirala je sa čak pet pogodaka u drugom poluvremenu.

Aleksandar Jovanović je svojim drugim golom uvećao prednost Malošišta na 4:1 u 63. minutu, ali su gosti šest mintua kasnije preko Marinkovića smanjili na 4:2. Pred sam kraj meča odličnim udarcem rezervista Vojin Erić postavlja konačnih 5:2 u korist domaćina.

Malošište - Toplica (Šarlinac) 5:2 (1:1)

Malošište: Cakić, Anđelković, Stanimirović, Karadžić (od 46' Petković), Stojanović, L. Jovanović, Grujić (od 80' Erić), Videnović, Bogdanović, A. Jovanović (od 70' Živković), Jović

Toplica: Mitić, Stev. Stojanović (od 60' Stajić), Stef. Stojanović, A. Stojanović (od 50' Kocić), D. Nikolić, Stojiljković, Lj. Nikolić, Đ. Nikolić (od 50' Marinković), Milošević (od 75' Stanisavljević), Marinković, Marjanović

U sledećem kolu Toplica dočekuje Rudar 2016, dok sastav Malošišta ide na noge Slogi iz Kormana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading