PERFEKTNA BUDUĆNOST U DUELU SA TUTINOM: Tim iz Valjeva je goste ispratio sa četiri gola u mreži!

Autor:

Sport

07.10.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija domaćeg sastava.

PERFEKTNA BUDUĆNOST U DUELU SA TUTINOM: Tim iz Valjeva je goste ispratio sa četiri gola u mreži!

Foto: FK Budućnost Krušik 2014 Valjevo

U okviru osmog kola Srpske lige Zapad sastav Budućnosti iz Krušika ugostio je ekipu Tutina, domaćin je u ovaj meč ušao sa 11 osvojenih bodova, dok su gosti imali dva manje.

Odlično su domaći otvorili utakmicu i već nakon pet minuta igre stigli su do prednosti, Nebojša Aleksić uspeo je da iskoristi grešku gostujuće odbrane, 1:0 za Budućnosti.

Imali su gosti ubrzo šansu da stignu do uvećanja prednosti, ali je golman Alić odlično reagovao. Ipak, čuvar mreže Tutina savladan je u sledećeoj ozbiljnoj akciji, na isteku 27. minuta mladi Miloš Nešković pogađa za 2:0.

 

 

Bio je momentum na strani Budućnosti, ali do kraja poluvremena nisu uspeli da iskoriste svoje šanse fudbaleri domaćina, što nije bio slučaj u gostujućem timu. Na isteku trećeg minuta nadoknade Admir Kecap koristi smušenog u odbrani domaćina, 2:1 posle prvih 45 minuta igre.

Nastavak meča doneo je otvorenu igru na obe strane, ali se domaćin uglavom pitao za sva dešavanja na terenu. Imali su fudbaleri Budućnosti u par navrata izgledne prilike za postizanje pogotka, ali se za iste čekao sam kraj susreta. 

Na isteku 88. minuta akcija rezervista, Krstić je dodao loptu do Nemanje Panića, koji je smešta u mrežu, 3:1. Ovi igrači bili su u različitim ulogama par minuta kasnije, kada je Strahinja Krstić postavio konačnih 4:1.

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - Tutin 4:1 (2:1)

Budućnost Krušik: Milinković, Ivanović, Jakovljević (od 83' Krstić), Martinović, Starčević (od 76' Pavić), Nešković (od 46' Panić), Petrović, Aleksić (od 64' P. Stojanović), N. Stojanović (od 46' Ristovski), Đermanović, Todorović

Tutin: Alić, Trtovac, Miraljemović (od 46' Mulamuratović), Avdić, Kecap, Pepić (od 64' Hot), Dedeić (od 46' Mujković), Milosavljević (od 71' Dacić), Vukčević, Zimonjić, Perović (od 46' Vuković)

U sledećem kolu Budućnost gostuje lideru na tabeli, Borcu iz Čačka, dok Tutin dočekuje Zlatibor.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading