BOSUT NASTAVLJA SVOJ NIZ: Četvrti vezani trijumf za priključak samom vrhu tabele!

Autor:

Sport

23.10.2023

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti iz Jarka su pred sam kraj meča uspeli da ublaže samo poraz.

BOSUT NASTAVLJA SVOJ NIZ: Četvrti vezani trijumf za priključak samom vrhu tabele!

Foto: OFK Bosut

U okviru osmog kola GFL-a Sremske Mitrovice ekipa OFK Bosuta ugostila je sastav Sremca (Jarak). Oba tima su u ovaj duel ušla sa po devet osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za deobu petog mesta na tabeli.

Domaći sastav je trenutno u najboljoj formi od svih rivala u ligi, na poslednja tri susreta zabeležili su isto toliko trijumfa, a u istom ritmu krenuli su od prvog minuta i u ovaj duel.

Na isteku 15. minuta ispred gola Sremca najbolje se snašao Nenad Sedlarović, 1:0 za Bosut. Nastavili su domaći sa napadima ka golu rivala i na isteku pola sata igre su stigli do dupliranja prednosti, strelac drugog pogotka bio je Miloš Maksimović.

Desetominutnom odmoru se pristupilo rezultatom 2:0 u korist domaćina, za vreme pauze izvršena je po jedna izmena na obe strane.

U nastavku meča trgli su se gosti iz Jarka i na isteku 57. minuta smanjili su na 2:1, Mladen Simovljević je savladao golmana Trninića, 2:1.

Domaći su kontrolisali igru, pokušavali su da novim pogotkom opet stignu do veće prednosti, i uspeli su u tome. U 69. minutu kapiten, Žika Kovačević podsetio je na dane kada su se mnogi klubovi otimali za njegov potpis, 3:1 za Bosut. 

Konačan rezultat ovog duela postavljen je u 90. minutu kada je Nenad Živanović pogodio za Sremac, 3:2.

OFK Bosut - Sremac (Jarak) 3:2 (2:0)

OFK Bosut: Trninić, Dragić, Vlaisavljević, Simić, Radišić, Kovačević, Živanović (od 46' Krstić), Sedlarović, Maksimović, Micić, Hrček

Sremac: Tomić, Mijatović, Urošević, Gvoka, Mi. Simovljević, Vasiljević, Živanović, Mi. Simovljević, Tomić, Ristić (od 46' Jovanović), Rakić

Iz domaćeg tabora su nakon meča poručili:

- Nastavljamo svoj niz, pokušaćemo da se priključimo samom vrhu tabele, četvrta vezana pobeda nas je "vratila u igru". Pred nama je period u kojem ćemo videti šta će se desiti do kraja prvenstva, imamo još dosta da igramo, ali smo dokazali da smo jedan ozbiljan sastav kada smo svi na broju.

U sledećem kolu Sremac dočekuje Slogu iz Čalme, dok sastav Bosuta ide na noge Borcu (Veliki Radinci).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading