TEREN U ČELAREVU PRIJA FUDBALERIMA NOVOG SADA: Pogotkom rezerviste pred sam kraj meča savladana je Mačva! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

23.10.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađani i dalje bez poraza na "domaćem terenu".

TEREN U ČELAREVU PRIJA FUDBALERIMA NOVOG SADA: Pogotkom rezerviste pred sam kraj meča savladana je Mačva! (FOTO GALERIJA)

Foto: Jelena Grlić

U okviru 13. kola Prve lige Srbije ekipa RFK Novi Sad ugostila je sastav Mačve iz Šabca, domaćin susreta je u ovaj duel ušao sa deobe 14. pozicije (osam osvojenih bodova), dok su gosti sa 17 bodova bili na deobi četvrtog mesta u ligi.

Novosadska Detelinara je i dalje u procesu rekonstrukcije, te je i ovaj domaći meč ekipe Novog Sada odigran na stadionu ČSK-a u Čelarevu pred oko 200 gledalaca.

Prvi udarac ka okviru gola uputili su gosti, pokušao je mladi Nikola Jovanović, ali je lopta prošla pored leve stative golmana Đulčića, uzvratili su domaći nakon kornera, ali je udarac glavom proleteo iznad prečke.

Prvo poluvreme nije bilo toliko sadržajno, pred sam odlazak na odmor gosti su preko Elijaha zapretili, ali je golman Novog Sada otklonio opasnost ispred svog gola, na desetominutni odmor se otišlo bez golova.

Uvodnih 20-tak minuta nastavka pripali su fudbalerima Mačve, u par navrata su pretili gostujući igrači, ali je mreža Đulčića ostala netaknuta. Oslobodili su se pritiska fudbaleri Novog Sada, i mogli su do prednosti nakon udarca rezerviste, Stojanovića, ali je rezultat ostao i dalje 0:0.

Kako se bližio kraj meču, svi prisutni su mislili da će se isti završiti remijem, ali je onda rezervista u redovima domaćina, fudbaler na pozajmici iz Sprataka, postigao pogodak vredan tri boda. Odličnu loptu dobio je Varga po desnoj strani, istu je vratio u samo srce peterca gde se najbolje snalazi Abraham Morice, 1:0 za RFK Novi Sad u 93. minutu.

RFK Novi Sad 1921 - Mačva (Šabac) 1:0 (0:0)

RFK Novi Sad: Đulčić, Varga, Krstić, Čolić, Rac (od 72' Abraham Morice), Furtula (od 42' Vlalukin), Serdar (od 72' Stojanović), Vrekić (od 54' Mitrović), Jevremović, Msanga, Blagojević

Mačva: Gočmanac, Stevanović, Jevtić, Ristić (od 58' Marković), Vraštanović (od 79' Jovović), Jovanović, Elijah (od 79' Ugiagbe), Ristivojević, Novaković (od 68' Dimitrijević), Abdulahi (od 68' Đorđić), Petrović 

 U sledećem kolu u Šabac dolazi sastav Grafičara, dok Novi Sad gostuje Slobodi iz Užica.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading