DERBI NA SRPSKOLIGAŠKOM NIVOU: Cvetkovićev pogodak dovoljan da se ostvari trijumf protiv Sevojna!

Autor:

Sport

24.10.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedinstvo ostaje na liderskoj poziciji u ligi.

DERBI NA SRPSKOLIGAŠKOM NIVOU: Cvetkovićev pogodak dovoljan da se ostvari trijumf protiv Sevojna!

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

U okviru desetog kola Zapadno-moravske zone ekipa Jedinstvo Putevi (Užice) ugostila je sastav Sevojna, domaćin susreta je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije na tabeli, dok su gosti sa tri boda manje bili na drugoj poziciji. 

Duel dva prvoplasirana tima u ligi poneo je epitet derbija kola, a to su prepoznali i navijači kojih je na stadionu SC "Krčagovo" bilo oko 1000. Od prvog minuta viđena je velika borba, uglavnom na sredini terena. 

Udarci Vasića i Ivanovića uspeo je da odbrani golman domaćih, Golubović, dok je na drugoj strani Krća "primirio" šut Lazovića iz daljine. Tokom prvih 45 minuta viđena su tri žuta kartona, dva u redovima Jedinstva i jedan u koloni gostujućeg tima.

Republika

Foto: FK Jedinstvo Putevi Užice

Repriza finala kupa

Izvršene su po dve izmene na obe strane za vreme pauze. U drugom delu meča bolji ulazak domaćih igrača, šanse Milivojevića, Marića i Lazovića ipak nisu iskorišćene na pravi način, te je rezultat i dalje bio 0:0.

Zapretili su gosti oko 70. minuta, Ivanović je šutirao iskosa iz blizine, ali je golman Golubović bio na lopti. Samo par minuta kasnije, prošlogodišnji fudbaler Sevojna, aktuelni najbolji strelac Jedinstva, Nenad Cvetković postiže gol za 1:0. 

Ofanzivnije su krenuli gosti nakon primljenog pogotka, dok su domaći bili fokusirani pre svega na odbranu svog gola. Pretilo je Sevojno preko Karaičića, i dva puta preko Ivanovića, ali nove promene rezultata nije bilo.

Jedinstvo Putevi (Užice) - Sevojno 1:0 (0:0)

Jedinstvo Putevi: Golubović, Krstović, Marjanović, Glišić, Miličić, Toković (od 46' Marić), Tomic (od 46' Milivojević), Lazović, Milosavljević, Lazović, Cvetković

Sevojno: Krća, Tešić, Nedović, Ristanović, Karadarević, Davidović, Tripković (od 46' Karaičić), Ječmenica (od 70' Negovanović), Ivanović, Vasić (od 46' Vukosavljević), Petrović (od 65' Nedić) 

U sledećem kolu sastav Sevojna dočekuje Jedinstvo (Konjevići), dok ekipa Jednistva ide na noge Ovčaru iz Markovice.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading