EVO KOLIKO PRIJA IMA GODINA: Svi bruje o njenim uspesima, a malo ko zna koje je GODIŠTE!

Autor: P. R.

Zabava

27.10.2023

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tako mlada, a već joj polazi za rukom što mnogima nije!

EVO KOLIKO PRIJA IMA GODINA: Svi bruje o njenim uspesima, a malo ko zna koje je GODIŠTE!

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović, jedna od najatraktivnijih pevačica današnjice, postala je prava senzacija na muzičkoj sceni. Njeni veliki koncerti i rasprodate arene u Srbiji, Hrvatskoj i širom regiona, svedoče o njenom ogromnom uspehu, međutim, malo ko zna sa koliko godina je Prija sve ovo postigla.

Ova talentovana pevačica, sa raskošnim glasom, veoma je skromna, ali duže vreme je misterija koliko je zapravo stara. Mnogi su mislili da je Aleksandra tek na početku dvadesetih, međutim, istina je potpuno drugačija. Prijovićka, naime, ima 28 godina, a rođena je 22. septembra 1995. godine.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Iako mnogi ne bi mogli ni da naslute da je pevačica već u trećoj deceniji života, ona itekako zna kako da održava svoju mladolikost i izgleda izvanredno. Osim što je talentovana i prelepa, Aleksandra je i veoma vredna, a njena energija i posvećenost publici su nešto što je izdvaja na javnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading