POLNIM ORGANOM ZASVIRALA JE FLAUTU: Zbog bizarnog nastupa publika se UNEZVERILA, ovako nešto nije viđeno! (FOTO)

Autor:

Lifestyle

17.11.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stavila je noge na stolice i počela.

POLNIM ORGANOM ZASVIRALA JE FLAUTU: Zbog bizarnog nastupa publika se UNEZVERILA, ovako nešto nije viđeno! (FOTO)

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@asusencrix

Emisija "Ja imam talenat" bila je dugo popularna u Srbjii, a zapravo to je adaptacija "Američkih talenata". Inače, kod nas više ta emisija ne postoji, osim nekih sličnih muzičkih, ali ovaj tip takmičenja se održava u Francuskoj.

Tamo je jedna učesnica već godina dana aktuelna zbog svog šokantnog nastupa i onoga što je izvela pred publikom takmičenja.

Iako smo do sada imali prilike da gledamo i ljude koji imaju izuzetne talente, te sviraju različite instrumente, ovako nešto sigurno niste videli, bar ne do ovog momenta. Naime, učesnica koja se zove Beatris Mekif ima 40 godina i evo šta je njen talenat.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@asusencrix

Beatris nastup

Beatris - nastup

Ona je stavila flautu u polni organ, a stolice je iskoristila da nasloni noge. Okrenula se naopačke i onda je počela da svira. Ovako nešto nije viđeno skoro!

U muđuvremenu ovaj video na Jutjubu je blokiran. Ipak, ono što smo mogli ranije da primetimo je da su dva člana žirija lepo reagovala, odnosno podržali su je. Dok su druga dva člana žirija bila šokirana. Ipak, na kraju je publika bila ta koja je donela odluku. Oni su odlučili da Beatris ne nastavi takmičenje, već da ide kući.

Šta biste vi radili da ste na mestu publike, da li biste je pustili da prođe?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading