LUDILO NA CRNI PETAK: Pogledajte kako se Turkinje tuku zbog jakne! KAO U BOKSERSKOM RINGU (VIDEO)

Autor:

Svet

25.11.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

“Crni petak” je poznat po velikim popustima, što često dovodi do gužvi u prodavnicama. U Turskoj su se žene otimale oko jakne, a među njima je bila i jedna baka. Gurale su se, vukle jaknu, a na kraju je jedna od njih istrgla onu koju je želela i odnela je sa sobom.

LUDILO NA CRNI PETAK: Pogledajte kako se Turkinje tuku zbog jakne! KAO U BOKSERSKOM RINGU (VIDEO)

Foto: Printscreen X @Pluton45873221

Na drugom snimku koji kruži društvenim mrežama, žene se tuku ispred prodavnice, dok ostali u šoku posmatraju šta se dešava. Moralo je i obezbeđenje da reaguje, kako bi ih razdvojili i smirili.

 

Gužve su juče bile i ispred beogradskih butika, ali za sada nije zabeležena situacija da je trgovina eksalirala u sukob.

 

Evo nekoliko saveta kako da izbegnete gužve u prodavnicama na Crni petak:

Planirajte unapred: Napravite listu stvari koje želite da kupite i istražite gde su najbolje ponude. Ovo će vam pomoći da izbegnete nepotrebno lutanje po prodavnicama.

Kupujte online: Mnoge prodavnice nude iste, ako ne i bolje, ponude online. Ovo je odličan način da izbegnete gužve i uštedite vreme.

 

Rano ustajanje ili kasni odlazak: Većina ljudi će ići u kupovinu odmah kada prodavnice otvore. Ako možete, pokušajte da idete kasnije tokom dana kada je manje gužve.

 

Budite strpljivi i ljubazni: Crni petak može biti stresan za sve, uključujući i prodavce. Budite strpljivi i ljubazni prema osoblju i drugim kupcima.

Pazite na sigurnost: Gužve mogu biti idealne za džeparoše. Držite torbe i novčanike blizu sebe i budite svesni svoje okoline.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading