DUBOKO GA JE POTRESLA BAKINA SMRT: Oglasio se sin Dragane Mirković, neizmernu TUGU leči ovako! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče je preminula majka Tonija Bijelića - sin Marko se oprostio od voljene bake!

DUBOKO GA JE POTRESLA BAKINA SMRT: Oglasio se sin Dragane Mirković, neizmernu TUGU leči ovako! (FOTO)

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Marko Bijelić

Marta Bijelić, majka biznismena Tonija Bijelića, supruga folk zvezde Dragane Mirković, iznenada je preminula juče, a vest o njenoj smrti zavila je porodicu u crno. Dragana je zbog smrti svekrve donela tešku odluku da odloži svoje solističke koncerte u Areni, koji su bili zakazani za 29. i 30. decembar.

- Sa neizmernom tugom prinuđena sam da vam se danas obratim. Moja porodica i ja prolazimo kroz jedan od najtežih dana jer smo ostali bez naše drage bake, majke i svekrve Marte. Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu i ma koliko se radovala našem druženju, moram da vas obavestim da ću odložiti koncertne aktivnosti u sledećem periodu, pa ću i koncerte zakazane u Areni za 29. i 30. decembar morati da pomerim za 16. i 17. februar. Više od svega sam želela da na najlepši način uz vas koje volim i koji me volite završim godinu i otpočnem svoju turneju, ali sam sigurna da ćete razumeti zašto je to u ovom trenutku nemoguće - istakla je potresena Dragana, te dodala da i dalje jedva čeka da se druži sa svojim fanovima, kojima je zahvalna na svemu:

Republika

Foto: Miomir Milić

Dragana Mirković odložila koncerte zbog smrti svekrve

- Znam koliko ste se radovali svemu, da su neki od vas pola sveta proputovali da bi bili uz mene, i potrudiću se da vam to nadoknadim. Karte kupljene za prethodne datume važiće za nove termine. U svoje i u ime porodice hvala vam na porukama saučešća, razumevanja, podrške i ljubavi, neizmerno nam znače. Voli vas vaša Dragana!

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram.com

Dragana Mirković i Toni Bijelić

Vest o smrti svoje majke objavio je upravo Toni, koji je pre nepune dve godine ostao i bez oca.

- Počivaj u miru, moja mamice. 11.04.1947 - 22.12.2023. - napisao je Toni.

Republika

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Marko se oprostio od bake

Oglasio se i Draganin i Tonijev sin Marko Bijelić, koga je duboko potresla bakina smrt. Marko je na svom storiju na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju svoje voljene bake, te dodao emotikon bele golubice.

Neizmernu tugu je pokušao da ublaži i teškim treningom u teretani, što je pokazao kad je okačio fotku bokserskih rukavica na gorepomenutoj mreži.

Republika

Foto: Instagram.com/marko.vnm

Marko leči tugu na treningu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading