NOLE OVERAVA MITROVU I SERGEJEVU KUĆU: Đoković danas započinje sezonu

Autor:

Sport

27.12.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak igra egzibiciju protiv Karlosa Alkaraza u Rijadu na stadionu koji će biti dom El Hilala, za koji nastupaju Mitrović i Milinković-Savić.

NOLE OVERAVA MITROVU I SERGEJEVU KUĆU: Đoković danas započinje sezonu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković udara na Karlosa Alkaraza! Početak nove teniske sezone kakav se samo poželeti može desiće se danas na egzibiciji u Rijadu, gde će dvojica najboljih tenisera sveta odmeriti snage. O kakvom se spektaklu radi, za čiju organizaciju bogati Arapi u Saudijskoj Arabiji očigledno nisu žalili novac, svedoči to što su Srbin i Španac osvojili minule sezone sva četiri grend slema, s tim da je Nole bio neprikosnoven na Australijan openu, Rolan Garosu i US openu, dok ga je Alkaraz savladao u finalu Vimbldona.

 

 

Zato ne čudi da je interesovanje za njihov meč ogromno, pa će spektakl koji počinje u 16 časova po srpskom vremenu prenositi više od 200 televizijskih stanica širom sveta. Pritom će stadion na kojem će igrati sigurno biti rasprodat jer 100 saudijskih rijala (oko 2.838 dinara) za tamošnje uslove praktično nije ništa. Novak bi mogao da ima podršku Aleksandra Mitrovića i Sergeja Milinković-Savića. Đoković će gostovati u njihovoj budućoj kući jer će se teniski spektakl odigrati u Kingdom areni, koja je za 60 dana pretvorena u stadion i koji će od 2024. biti dom El Hilala.

Stadion može da primi 26.000 navijača, s tim da je kapacitet za tenis moguće proširiti i do 40.000 mesta. Ono što se ne menja je čak 360 VIP osoba namenjenih bogatim gostima, a kakvih u Saudijskoj Arabiji svakako ima. Inače, na istom stadionu će 29. januara El Hilal ugostiti Inter iz Majamija s Lionelom Mesijem. Tri dana kasnije na istom mestu uslediće spektakl jer će snage odmeriti Mesi i Kristijano Ronaldo jer će MLS tim igrati protiv El Nasra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading